Loading...

Feestcruise Parijs : Disco jaren '70 : november 2020


 

Na wat vrije (shopping) tijd in Parijs gaan we aan boord van ons schip dat speciaal werd versierd volgens het thema “Disco in de jaren ‘70”: een flashback naar het schitterende epos van de disco, naar onze liefdes, naar onze wildste herinneringen, naar John Travolta, Olivia Newton-John, enz...  Tijdens de vaart kunnen we mooie landschappen bewonderen tot we aanleggen voor de avond. Na het diner wordt de avond al dansend voortgezet op de tonen van het thema Disco tot de late uurtjes.  Op zondag kunnen we, naast het heerlijke ontbijt en middagmaal, nog genieten van de vrije tijd tijdens de vaart op uw geliefde muziek.

 

1ste dag : Vertrek om 7 uur te Lebbeke.  Via  Bergen naar de Franse grens en Péronne voor onze vrije koffiestop.  Vandaar naar Parijs voor de vrije middaglunch en wat vrije (shopping) tijd in de buurt van de Champs Elysées.  

 

Inscheping om 15u aan boord van ons schip dat speciaal werd versierd volgens het thema “Disco”.  Installatie in uw kajuit. We vertrekken voor een feestweekend!  U kan tijdens de vaart mooie landschappen bewonderen tot we aanleggen voor de avond.  De chef-kok nodigt u uit in het restaurant voor zijn kookkunsten volgens het thema. De avond wordt voortgezet in het salon in het gezelschap van de hostessen van Croisi Europe, die u laten dansen op de tonen van de grootste Disco hits tot in de late uurtjes…

 

 

Aan boord van het **** luxe cruiseschip van Croisi Europe vindt u salon, bar, receptie, panoramisch restaurant, zonnedek en boetiek.  De tweepersoonshutten zijn uitgerust met airco, safe, radio, tv en de badkamer met douche, wc en haardroger.

 

2de dag :  Na een feestelijke nacht, wordt u een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd in het restaurant.  Afvaart naar onze vertrekhaven Parijs.  U kunt genieten van de vrije tijd of uw aperitief winnen vooraleer aan tafel aan te schuiven.  Middagmaal tijdens de vaart op uw geliefde muziek.  Ontspanning tijdens de namiddag waarna we rond 16 uur terug aankomen in Parijs.  Over “l’ Autoroute  du Nord “ rijden we terug richting België.     Met onderweg nog een laatste tussenhalte bereiken we Lebbeke omstreeks 21uur. 
Hopelijk laat dit leuke weekend u een onvergetelijke herinnering achter…

 

Extra’s inbegrepen : de uitstap naar Parijs centrum, een welkomst aperitief en de thema-animatie.

 

 

Afreisdatum : zaterdag 21 november 2020                        2 dagen

Prijs volpension :                                                               € 267

Getrouwheidskaart of 60+ :                                              € 255

Toeslag éénpersoonskamer :                                                €   65

Toeslag bovendekkajuit :                                                     €   30

 

 

Nieuw

Inschrijven op deze reis