Loading...

Feestcruise Parijs: "Jaren '60" : 5 november 2022


 Na wat vrije (shopping) tijd in Parijs gaan we aan boord van ons schip dat speciaal werd versierd volgens het thema “Jaren ’60 muziek”: Herontdek Elvis Presley, de Beatles, Johnny Hallyday, Adamo, enz… Keer terug naar de hippie-tijd met Peace and Love.  Tijdens de vaart kunnen we de mooie oevers van de Seine bewonderen tot we aanleggen voor de avond.  Na het diner wordt de avond al dansend voortgezet op de tonen van het thema “jaren ‘60” tot de late uurtjes.  Op zondag kunnen we naast het heerlijke ontbijt en middagmaal, nog genieten van de vrije tijd of de animatie tijdens de vaart op uw geliefde muziek.

 

1ste dag : Vertrek om 7 uur te Lebbeke.  Via  Bergen naar  Péronne voor onze vrije koffiestop.  Vandaar naar Parijs voor de vrije lunch en wat vrije (shopping) tijd in de buurt van de Champs Elysées.  Inscheping om 15u aan boord van ons schip dat speciaal werd versierd volgens het thema “Jaren 60”.  Installatie in uw kajuit. We vertrekken voor een feestweekend!  U kan tijdens de vaart mooie landschappen bewonderen tot we aanleggen voor de avond.  De chef-kok nodigt u uit in het restaurant voor zijn kookkunsten volgens het thema. De avond wordt voortgezet in het salon in het gezelschap van de hostessen van Croisi Europe, die u laten dansen op de tonen van de grootste “Jaren 60” hits tot in de late uurtjes…

 

Aan boord van het **** luxe cruiseschip Seine Princess van CroisiEurope vindt u salon, bar, receptie, panoramisch restaurant, zonnedek en boetiek.                              De tweepersoonshutten zijn uitgerust met airco, safe, radio, tv en de badkamer met douche, wc en haardroger.


2de dag :  Na een feestelijke nacht, wordt een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd in het restaurant.  Afvaart naar onze vertrekhaven Parijs.  U kunt genieten van de vrije tijd of uw aperitief winnen vooraleer aan tafel aan te schuiven.  Middagmaal tijdens de vaart op uw geliefde muziek.  Ontspanning tijdens de namiddag waarna we rond 16 uur terug aankomen in Parijs.  Over “l’ Autoroute  du Nord “ rijden we terug richting België.     Met onderweg nog een laatste tussenhalte bereiken we Lebbeke omstreeks 21uur. 
Hopelijk laat dit leuke weekend u een onvergetelijke herinnering achter…

 

Extra’s inbegrepen : de uitstap naar Parijs centrum, het aperitief en de animatie aan boord.

 

Afreisdatum : zaterdag 5 november 2022                              2 dagen

Prijs volpension :                                                                        € 320

Getrouwheidskaart of 60+ :                                                       € 295

Toeslag éénpersoonskamer :                                                         €   60

Toeslag bovendekkajuit :                                                              €   30
Reis- en bijstandsverzekering                                                       €   12

 

Annuleringsvoorwaarden CroisiEurope : vraag ons naar de details.

Nieuw
Elvis

Inschrijven op deze reis