Loading...

Musikherbst am Wilden Kaiser / Tirol : 4 oktober 2022


Rond deze tijd is de natuur in Tirol op zijn mooiste. De groene bergflanken beginnen te verkleuren en de bergtoppen dragen een fijn laagje vroege wintersneeuw.  Ontdek met ons de mooiste natuurplekjes van het Tirolerland.   In  combinatie met “Musikherbst am Wilden Kaiser” waar de “Superstars” van de Duitstalige volks- en schlagermuziek optreden, met Hansi Hinterseer, Howard Carpendale, Marc Pircher, Melissa Naschenweng, enz…  Een muzikale reis om van te jodelen!

 

1ste dag : vertrek om 6 uur te Lebbeke. Via Keulen, Frankfurt en München rijden we naar Ellmau.  Onderweg houden wij regelmatig halt voor een vrije tussenstop.

 

 

 

Kaiserhotel Neuwirt *** in Oberndorf is een klassiek hotel in Tiroler stijl.  Alle kamers zijn in “Alpen stijl” en voorzien van alle comfort met bad/douche, wc, tv, kluisje en balkon met zicht op het Wilden Kaiser gebergte.   Er is een bar, gratis wifi, eigen “kunsteisstockbahn” en een zonneterras.  In het sfeervolle  restaurant  worden  driegangendiners en het ontbijtbuffet geserveerd.  Vanaf dag 2 is het avondmaal telkens om 18 uur, zo kunnen  we tijdig vertrekken voor de muziekavonden.


2de dag : na een vrije voormiddag om de onmiddellijke omgeving van ons verblijfshotel te ontdekken rijden we door het mooie Zillerdal naar Mayerhofen voor een vrij bezoek.  Na het avondmaal volgt het openingsgala : de “Traditionsabend”.   De beste “Tiroler Volkstanzgruppe” zullen optreden en voor de muzikale omlijsting zorgt de beroemde Bundesmusikkapelle Ellmau, Oesch’s die Dritten en Marc Pircher.

 

3de dag : de ochtendrit brengt u naar Kitzbühel, dat ingekleurd ligt tussen twee hoge bergtoppen. Het oude gezellige stadje zal u met z’n “Stubes” en winkelstraatjes zeker weten te bekoren.  In de namiddag voorzien we een bootvaart op de Achensee, het mooiste alpenmeer van Oostenrijk.   ‘s Avonds genieten we van de “Stimmungsabend” met optredens van Melissa Naschenweng, Fantasy en Jürgen Drews.

 

4de dag : deze onvergetelijke dag maken we een rit met de kabellift naar de Kitzbühler Alpen. Vandaar heeft u een wondermooi Alpenpanorama en kan er gedanst en gevierd worden tijdens het “Frühschoppen”.  ’s Avonds is het “Schlageravond” met de populaire muzikanten Kerstin Ott “Die immer lacht” en Howard Carpendale.


5de dag : ‘s Ochtends kan je nog wat nagenieten  van al die volkse kleur en klank. In de namiddag rijden we naar Ellmau voor de traditionele boerenmarkt, een kleurrijk, smakelijk en muzikaal geheel.  ’s Avonds is het “Starabend” met Francine Jordi, Nik P. en Hansi Hinterseer.  Deze geweldige muzikant verbaast zijn publiek telkens weer met zijn prachtige stem en geweldige charme!   Alle 3 deze bekende en geliefde vedetten maken er - alweer - een onvergetelijke avond van…

 

6de dag : Via de vlotte Duitse autowegen rijden we, met onderweg de nodige haltes, terug naar België waar we in Lebbeke aankomen rond 21uur.

 

Extra’s inbegrepen : gereserveerde plaatsen voor de “Traditions” avond, de Stimmungsabend, de “Schlagermuziek” avond en de Sterrenparade, alle uitstappen met een bootvaart op de Aachensee, Frühschoppen (incl. gebruik berglift Kitzbühler Alpen) en de grote traditionele boerenmarkt in Ellmau.

 

Afreisdatum : dinsdag 4 oktober 2022                        6 dagen
Prijs halfpension :                                                          € 830
Getrouwheidsprijs of 60+ :                                           € 805

Toeslag éénpersoonskamer :                                            € 80

Inschrijven op deze reis