Loading...

Riviercruise "Rijn in Vlammen" : juli 2019


Feeëriek spektakel aan het water  in de vallei van de Romantische Rijn

Een riviercruise is een ontspannen en uiterst comfortabele vakantie.  Aan boord geniet u van een volledige verzorging en wordt u omringd door een vriendelijke en servicegerichte bemanning. Onderweg is er genoeg afwisseling want je zit steeds dichtbij de bezienswaardigheden, die in vertraagd tempo aan u voorbijglijden.   Wij maken een cruise op de meest tot verbeelding sprekende rivier, de Rijn, langsheen schilderachtige dorpen, oude wijnstadjes, kastelen en burchten, gelegen tussen wijngaarden en beboste heuvelruggen met als absoluut hoogtepunt “de Rijn in Vlammen”!

1ste dag : Vertrek te Lebbeke om 6.00u en 7.00 uur in Londerzeel (reis samen met LG Londerzeel) via Namen, Wanlin (voor de vrije koffiestop.   Door het Groothertogdom en Longeville (vrije middagstop) naar Straatsburg. Onze gids leidt ons langs de meest pittoreske hoekjes van deze prachitge hoofdstad van de Elzas.  Om 18.00u inscheping aan boord van één van de **** luxe rivierschepen. Welkomstdrankje en daarna voorstelling van de bemanning en driegangendiner. Logies in tweepersoonskajuit en op het benedendek.

Aan boord van de luxe cruiseschepen van Croisi Europe vindt u salon, bar, receptie, panoramisch restaurant, zonnedek en boetiek.  De tweepersoonshutten zijn uitgerust met airco, safe, radio en tv en de badkamer met douche, wc en haardroger.

2de dag : 's Morgens varen we. Aankomst in Koblenz in de vroege namiddag. Ontdekking van de oude stad onder begeleiding van onze eigen gids. Magische en onvergetelijke avond: de romantische Rijn in vlammen van Trechtingshausen tot Rüdesheim.  Een vuurwerk in de vallei van de Middenrijn, tegen een fantastische middeleeuwse achtergrond, is iets heel bijzonders. Behalve het ogenstrelende effect van een vuurwerk met verlichte vloot, in vlam staande middeleeuwse burchten, door Bengaals vuur verlichte steden en lichten die in de stroom weerspiegelen, sleept de adembenemende akoestiek de bezoekers helemaal mee in het totaalspektakel… 

3de dag : Na het ontbijtbuffet maken we een begeleide wandeling door Rüdesheim met daarna ook nog wat vrije tijd in dit aantrekkelijk wijnstadje.  Terugkeer aan boord. Cruise richting Mainz, waar we aankomen in de vroege namiddag. Geleid bezoek aan Mainz.  Animatie-avond aan boord.

4de dag :  's Morgens varen we. Begeleide busuitstap naar het mooie Heidelberg. We ervaren er de dromerige romantiek tussen de Alte Brücke en het indrukwekkende slot en zullen er genieten van de prachtige ligging tussen de Neckar en de uitlopers van het Odenwald. Gala-avond. 's Nachts varen we naar Straatsburg.

5de dag : Na een stevig ontbijt aan boord is het spijtig genoeg tijd om afscheid te nemen van ons cruise schip en zetten we terug koers richting Lebbeke. Met onderweg de nodige tussenstops zijn we omstreeks 20 uur terug thuis.

Extra’s inbegrepen : alle autocarverplaatsingen en Nederlandstalige gidsbegeleiding.  Aan boord : welkomstcocktail, gala-avond, animatie, gratis wifi en alle standaard dranken tijdens de maaltijden en aan de bar.

Vrijdag 5 juli 2019 : 5 dagen volpension / All-in aan boord

Prijs:  € 1.058,-

Toeslag éénpersoonskajuit (beperkt) :  € 342

Toeslag bovendekkajuit :  € 117

Toeslag tussendekkajuit :    € 104

Op deze reis gelden uitzonderlijk andere reisvoorwaarden :

Wij moeten 200 € / persoon voorschot vragen, het saldo ontvangen wij graag 2 maand voor afreis, Reisverzekering : enkel annulering : 4,50 % op de totale reissom, annulering + bijstand : 6 % op de totale reissom / annuleringsvoorwaarden Croisi Europe op het Cruise gedeelte.

Vuurwerk aan de rijn

Inschrijven op deze reis