Loading...

NR 111 - Roeselare & Bierkasteel Van Honsebrouck


In de voormiddag verkennen we vanuit de autocar onder gidsbegeleiding de West Vlaamse stad Roeselare.  • In de namiddag brengen we een bezoek aan het welgekende Bierkasteel “Van Honsebrouck”. Met het Bierkasteel schrijft Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck geschiedenis waar u ook nog eens verrast zal worden door proeverijen en een geschenk. 
 
Vertrek : 08u00 (laatste opstapplaats). Over Gent rijden we richting Roeselare voor het ontbijt : koffie/thee, een boterkoek en een croissant.  Na het ontbijt vertrekken we onder gidsbegeleiding om de stad Roeselare te verkennen, een stad die vele bezienswaardigheden biedt zoals de Sint-Michielskerk, het Belfort, het historische stadhuis en vele anderen. Kortom, een rijke geschiedenis op zich.   
Middagmaal: soep, stoofvlees met salade en frietjes, dessert.  (andere hoofdschotel mogelijk: varkensgebraad of kalkoenfilet – 1 keuze voor iedereen) 
Na het middagmaal rijden we richting het Bierkasteel van Honsebrouck. U krijgt een rondleiding van een professionele gids alsook uitleg aan de hand van multimediafilmpjes. U komt zonder meer veel te weten over de rijke geschiedenis en de oprichting van Brouwerij Van Honsebrouck. Uiteraard geen bezoek zonder proeverij van twee degustatiebieren en een bierpraline.  Het bezoek sluiten we dan ook af met een mooi geschenk. Na dit bezoek keren we huiswaarts met, indien gewenst, nog een halte onderweg. 
 
In de prijs is inbegrepen : de autocarreis, het ontbijt, verkenning stad Roeselare met gids, driegangen middagmaal en bezoek aan Bierkasteel Van Honsebrouck met proeverijen en een geschenk.  
 

Prijzen per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen :  56 €

vanaf 40 tot 44  personen :  51 €

vanaf 25 tot 29 personen :  59 €

vanaf 35 tot 39 personen :  53 €

vanaf 45 tot 49 personen :  50 €

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers:  51 € / van 55 tot 59 betalers: 50 €

Autocar 79 plaatsen : van 60 tot 65 betalers:  51 € / van 66 tot 84 betalers: 50 €

Nieuw
Kasteelbier Roeselare

Groep inschrijven op deze reis

Enkel mogelijk voor verenigingen vanaf minstens 25 personen