Loading...

NR 111 - Roeselare & Rodenbach


  • In de voormiddag verkennen we onder gidsbegeleiding de West Vlaamse stad Roeselare. De Belfort toren en het Klein Seminarie zijn
    belangrijke geschiedkundige plaatsen, … zeker een bezoek waard !
  • Namiddagbezoek aan brouwerij Rodenbach, een avontuur dat u moet beleven en proeven 

Vertrek : 08u00 (laatste opstapplaats). Over Gent rijden we richting Roeselare voor het ontbijt : koffie/thee, een boterkoek en croissant. Na het ontbijt vertrekken we onder gidsbegeleiding om de stad Roeselare te verkennen, een stad die vele bezienswaardigheden biedt zoals de Sint-Michielskerk, het Belfort, het historische stadhuis en vele anderen. Kortom, een rijke geschiedenis op zich. 

Middagmaal: soep, stoofvlees met salade en frietjes, dessert. (ander menu mogelijk : varkensgebraad of kalkoenfilet met worteltje s en erwtjes)

Na het middagmaal rijden we richting brouwerij Rodenbach, waar we ontvangen worden in een kader waar levende industriële archeologie en hedendaags design samengaan. Zo kunt u kennismaken met het uitzonderlijke productie-proces van bieren van gemengde gisting! In het museum leert u naast het bijzondere bier ook de bijzondere familie Rodenbach kennen.  Het bezoek wordt afgesloten met een frisse Rodenbach. Na dit bezoek is er eventueel nog een smaakvolle broodmaaltijd mogelijk, gevolgd door de terugreis.  

In de prijs is inbegrepen : het ontbijt : koffie/thee, croissant en boterkoek, rondleiding onder gidsbegeleiding van Roeselare, het driegangen middagmaal, bezoek aan brouwerij Rodenbach met een proevertje.

Prijzen per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen :  52 €

vanaf 40 tot 44  personen :  46 €

vanaf 25 tot 29 personen :  57 €

vanaf 35 tot 39 personen :  48 €

vanaf 45 tot 49 personen :  44 €

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers:  46 € / van 55 tot 59 betalers: 44 €

Autocar 84 plaatsen : van 60 tot 65 betalers:  46 € / van 66 tot 84 betalers: 44 €

Groep inschrijven op deze reis

Enkel mogelijk voor verenigingen vanaf minstens 25 personen