Loading...

NR 120 - Rondje Geuze & Lambiek


 

  • In het bezoekerscentrum “De Lambiek” leren we alle geheimen kennen van de Lambiekbieren uit de Zennevallei en het Pajottenland : Geuze, Kriek, ...
  • We bezoeken Brouwerij Lindemans uit Vlezenbeek, één van de beste en meest bekende brouwerijen in het Pajottenland.
  • In het mooie en rustgevende Colomapark in Sint Pieters Leeuw wandelen we door één van de grootste rozentuinen van Europa. 

Vertrek : 8u00 (laatste opstapplaats) We rijden richting Vlezenbeek voor het ontbijt. Daarna rijden we door het mooie, glooiende Pajottenland naar Alsemberg voor een begeleid  bezoek aan het nieuwe bezoekerscentrum  “De Lambiek”, waar we wegwijs worden gemaakt in de wereld van het Lambiekbier.  Een exclusieve film geeft een mooi beeld van het ambachtelijk brouwproces en een glaasje Lambiekbier maakt ons bezoek compleet.  Voor het middagmaal keren we terug naar Schepdaal, in de schaduw van de oude Geuze brouwerij Eylenbosch.

Middagmaal : dagsoep - suprême van haantje aan het spit, sla, tomaat, perziken, kroketten en natuursaus - ijsbeker met caramel en slagroom - tasje koffie

In de namiddag brengen we een bezoek aan brouwerij Lindemans, al bijna 200 jaar en zes generaties lang Lambiekbrouwers.  Tijdens onze begeleide rondleiding maken we kennis met deze, recent vernieuwde brouwerij, leren we hun bieren kennen tijdens de degustatie (3 proevertjes) en krijgen we een retro flesopener mee als geschenk.  In het centrum van Sint-Pieters-Leeuw ontdekken we vervolgens op eigen tempo het mooie Colomapark, een prachtig park met verschillende rozentuinen met samen meer dan 3000 verschillende soorten rozen (de rozentuin is op z’n mooist tussen half mei en eind september).  Afsluiten doen we in een cafeetje op de markt van het landelijk gelegen Gaasbeek.  


In de prijs is inbegrepen : de autocarreis, het ontbijt, het bezoek aan “De Lambiek” met plaatselijke gidsen en 1 proevertje, het driegangen middagmaal en het bezoek aan brouwerij Lindemans met plaatselijke gidsen, 3 proevertjes en een geschenk.  onder voorbehoud : door de Coronacrisis is ons vast restaurant ermee gestopt!!!

Prijzen per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 59 € o.v.

vanaf 40 tot 44  personen : 53 € o.v.

vanaf 25 tot 29 personen :  63 € o.v.

vanaf 35 tot 39 personen : 56 € o.v.

vanaf 45 tot 49 personen : 51 € o.v.

Prijzen onder voorbehoud : door de Coronacrisis is ons vast restaurant ermee gestopt!!!

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers: 53 € / van 55 tot 59 betalers: 51 € o.v.

Autocar 79 plaatsen : van 60 tot 65 betalers: 53 € / van 66 tot 78 betalers: 51 € o.v.

Groep inschrijven op deze reis

Enkel mogelijk voor verenigingen vanaf minstens 25 personen