Loading...

NR 122 - Hertenfinesse & Nieuwpoort


  • De Herten”Finesse” is  gelegen nabij het stadsrandbos van Oostende, tussen het Zoute- en Keignaert natuurgebied. Deze hertenboerderij werd opgericht in 2008 met als doel een evenwicht te vinden tussen landbouw en natuur.
  • Namiddag rondrit met gids doorheen Diksmuide en Nieuwpoort met hun bezienswaardigheden.

Vertrek : 08u00 (laatste opstapplaats).  In Diksmuide nemen we het ontbijt : koffie en ontbijtkoek.  Vervolgens rijden we naar Oostende, waar we ontdekken hoe de mensen met veel liefde voor de dieren zich bezig houden in de hertenhouderij.        Bij het bezoek staat het observeren van de dieren centraal, vooral het mooiste in de maanden juni en juli omwille van de nieuwgeboren kalfjes en de dekbokken die dan een mooi gewei hebben. We sluiten het bezoek af met een hapje en een drankje !

Middagmaal : dagsoep – gebraad of stoofcarbonade of koude schotel of halve kip met frietjes/kroketjes en verse seizoensgroenten - dessert. (1 keuze doorgeven !)

In de namiddag maken we een rondrit doorheen Diksmuide met de belangrijkste bezienswaardigheden en rijden we langs de ijzer naar Nieuwpoort. We horen alles over de heks van Nieuwpoort, de jachthaven en de vissershaven en daarna houden we een stop aan Nieuwpoort Bad.  Daar kunnen jullie nog even de beentjes strekken, de frisse zeelucht opsnuiven of genieten op een terrasje.

In de prijs is inbegrepen : de autocarreis, het ontbijt, bezoek Hertenfinesse met glaasje en proeverij, driegangen middagmaal en de namiddagrondrit door Diksmuide en Nieuwpoort met gids !

Prijzen 2022 per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 59 €

vanaf 40 tot 44  personen : 53 €

vanaf 25 tot 29 personen : 63 €

vanaf 35 tot 39 personen : 55 €

vanaf 45 tot 49 personen : 51 €

 

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers : 53 € / van 55 tot 59 betalers : 51 €

Autocar 79 plaatsen : van 60 tot 65 betalers : 53 € / van 66 tot 78 betalers : 51 €

Groep inschrijven op deze reis

Enkel mogelijk voor verenigingen vanaf minstens 25 personen