Loading...

NR 123 - Jules Destrooper & Groot Diksmuide


  • Een lekker bezoek aan het beroemde koekjesfabriek van de Jules Destrooper te Lo. In het gloednieuwe bezoekerscentrum wandel je letterlijk doorheen de rijke geschiedenis van het wereldberoemde koekjesbedrijf dat naar meer dan 75 landen uitvoerd.
  • In de namiddag een bezoek aan Groot-Diksmuide !

Vertrek : 08u00 (laatste opstapplaats). We rijden richting Diksmuide voor koffie naar believen en 1 Diksmuidse boterkoek. Onder gidsbegeleiding rijden we naar Lo voor een bezoek aan biscuiterie Jules Destrooper, een fam iliebedrijf sinds 1886 dat pas 125 jaar later bezoekers toelaat. Dit is dus een unieke gelegenheid om het gloednieuwe bezoekerscentrum door ervaren. Aanvullend zal je heel wat opsteken over hoe de familie Destrooper vandaag verfijnde koekjes bakt. Deskundige uitleg en proeven staat op het programma !

Het middagmaal : dagsoep – gebraad  of  stoofcarbonade  of  koude schotel   of  halve kip met frietjes/kroketjes en verse seizoensgroenten - dessert.

(op voorhand 1 keuze voor de ganse groep doorgeven a.u.b.)

In de namiddag kan u genieten van een rondrit in Groot-Diksmuide met een bezoek aan de prachtige kerk van Woumen, een wandeling in Diksmuide centrum (met bezoek aan de vismarkt en het begijnhof). Ook de begraafplaats van Vladslo met de bekende beelden van Käthe Kollwitz komen aan bod. Indien gewenst kan er nog een avondmaal voorzien worden.

Inbegrepen : de autocarreis, ochtendkoffie en boterkoek, ingang en bezoek aan het koekjesbedrijf Jules Destrooper, middagmaal en de ganse dag gidsbegeleiding.

Deze reis is mogelijk van april tot september !

Prijzen 2022 per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 56 €

vanaf 40 tot 44  personen : 51 €

vanaf 25 tot 29 personen : 60 €

vanaf 35 tot 39 personen : 53 €

vanaf 45 tot 49 personen : 49 €

 

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers : 51 €   /   van 55 tot 59 betalers : 49 €

Autocar 79 plaatsen : van 60 tot 65 betalers : 51 €   /   van 66 tot 78 betalers : 49 €

Groep inschrijven op deze reis

Enkel mogelijk voor verenigingen vanaf minstens 25 personen