Loading...

NR 128 : Oudenaarde & Cressana


  • Eertijds was de stad Oudenaarde in heel Europa bekend om haar wandtapijtenproductie, een nijver-heid die haar bloeiperiode meemaakte in de zestiende eeuw en bleef voortduren tot in de achttiende eeuw. Hierover verteld uw gids alles in en rond het Stadhuis. Oudenaarde…de parel van de Vlaamse Ardennen !
  • Cressana is een modern en professioneel familiebedrijf gespecialiseerd in de teelt en de verwerking van biologische waterkers tot hoogwaardige voedingssuppletie. Ontdek hoe waterkerssap een heilzame werking blijkt te hebben.

 

Vertrek : 8u00 (laatste opstapplaats). We rijden richting Oudenaarde, waar u op de grote markt kan genieten van een ontbijt en hier wordt u ook door onze gids ontvangen. In het Stadhuis van Oudenaarde verteld onze gids u alles over de geschiedenis van Oudenaarde en is er ook een bezoek voorzien aan de wandtapijtenzaal en de verschillende Zilverzalen.  De Volkszaal en de Schepenzaal staan ook op het programma, kortom zeker meer dan een bezoek waard !  

 

Middagmaal : soep – hoofdgerecht – dessert


Na het middagmaal rijden we richting Zwalm voor een bezoek aan Cressana. Waterkers wordt reeds duizenden jaren geprezen voor zijn uitzonderlijke zuiverende en gezondheidsbevorderende werking. Recent onderzoek toont aan dat de unieke inhoudsstoffen van waterkers verantwoordelijkzijn voor de ontgiftende en beschermende werking van de plant tegen moderne beschavingsziekten. Tijdens dit bezoek ontdekt u er alles over en uiteraard sluiten we af met een proeverij. Na dit bezoek keren we terug huiswaarts met indien gewenst nog een halte onderweg.

                                                                                        

In de prijs is inbegrepen : de autocarreis, het ontbijt, bezoek stadhuis Oudenaarde & gidsen, driegangen middagmaal en bezoek aan Cressana met proevertje.

 

Prijzen per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 54 €

vanaf 40 tot 44  personen : 50 €

vanaf 25 tot 29 personen : 57 €

vanaf 35 tot 39 personen : 51 €

vanaf 45 tot 49 personen : 48 €

 

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers: 50 € / van 55 tot 59 betalers: 48 €

Autocar 79 plaatsen : van 60 tot 65 betalers: 50 € / van 66 tot 78 betalers: 48 €

Nieuw
Oudenaarde

Groep inschrijven op deze reis

Enkel mogelijk voor verenigingen vanaf minstens 25 personen