Loading...

NR 133 - Op ontdekking in de Antwerpse Kempen


  • Zoersel was zeven à acht eeuwen lang 'het dorp onder de Linde'. Op 27 april 1974 werd de oude Linde echter geveld. Zoersel was in rouw. Maar de oude Linde kwam terug dankzij de handen van twee kunstenaars. Zij herschiepen de Zoerselse trots tot een nieuw symbool en een geschiedenis-boek van Zoersel.
  • In de namiddag kan u genieten van een huifkartocht door het mooie, groene noorden met z’n uitgestrekt Vennengebied.

 

Vertrek : 8 uur (laatste opstapplaats). We rijden richting Zoersel voor een bezoek aan Het Lindepaviljoen. Het Lindepaviljoen is reeds een vast gegeven in Zoersel sedert 1990. Met de gebeeldhouwde Lindeboom en de takken verhaalt Mariëtte Coppens in zeven episoden het op en top Zoerselse verhaal van 'De Loteling'.  Tijdens dit bezoek wordt u ook een koffie en koffiekoek aangeboden. Na het bezoek rijden we verder richting Turnhout voor het middagmaal.

 

Middagmaal : soep – stoofvlees met KleverTien, frietjes en slaatje – Dame Blanche

 

Na het middagmaal vertrekken we aan het restaurant er op uit met paard en kar en laat je verrassen door het mooie, groene noorden met z’n uitgestrekt Vennengebied. Het Turnhouts Vennengebied is een prachtig en uniek natuurgebied van meer dan 200ha bestaande uit vennen, heide en graslanden. Na deze rustgevende tocht geniet u nog van een koffie of thee en een huisgedraaid ijsje. Hierna keren we huiswaarts met indien gewenst nog een halte onderweg.  

 


In de prijs is inbegrepen : de autocarreis, bezoek aan Het Lindepaviljoen met koffie en koffiekoek, driegangen middagmaal, huifkartocht met koffie/thee en ijscrème.

 

Prijzen 2022 per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 59 €

vanaf 40 tot 44  personen : 55 €

vanaf 25 tot 29 personen : 63 €

vanaf 35 tot 39 personen : 56 €

vanaf 45 tot 49 personen : 54 €

 

 

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” car :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers: 55 €  / van 55 tot 59 betalers: 54 €

 

Opgelet : maximum 60 personen !
Er zijn maar 3 huifkarren beschikbaar (van 16, 22 en 24 plaatsen)

 

Nieuw

Groep inschrijven op deze reis

Enkel mogelijk voor verenigingen vanaf minstens 25 personen