Loading...

NR 246 - Smaak en natuur


  • Cafermi, gevestigd in Bièvre in de provincie Namen is al meer dan 25 jaar een gevestigde waarde met een passie voor goede producten. Ze bieden u in het atelier gebrande koffie, een selectie aan wijnen en heerlijke streek-producten.
  • Château Bon Baron is verkozen tot beste Belgische wijn sinds 2010 en is gelegen in het mooiste deel van de Waalse Maasvallei.

 

Vertrek : 8u00 (laatste opstapplaats). We rijden richting Bièvre naar Cafermi. Hier wordt u het koffiebranden van naaldje tot draadje uitgelegd. Tevens krijgt u een uitéénzetting over de verschillende soorten koffiebonen en hun aroma’s gevolgd door een proeverij. Cafermi is al meer dan 25 jaar een gevestigde waarde, dus zeker een bezoekje waard ! Van hieruit rijden we verder naar ons restaurant in Gedinne.


OPMERKING : voor het bezoek aan Cafermi kan een gids vertalen : extra kost + 135 € !   -  op voorhand bij te bestellen (indien gewenst)

 

Middagmaal :

Ardens Paté en zijn groentjes met uien chutney – kalkoenfilet met Ardense saus (spek, champignons geflambeerd met cognac) – chocolademousse

 

Na het middagmaal rijden we richting Sorinnes/ Dinant voor een bezoek aan Château Bon Baron.  Bij aankomst zal de gids u de wijnmakerij en de verschillende stappen uitleggen gevolgd door een proeverij. Dit bezoek is wellicht een goede aanleiding om hun wijnen ook eens in levende lijve te ontdekken in Profondeville, het mooiste stukje Maasvallei van Wallonië. Na dit bezoek keren we huiswaarts met indien gewenst nog een tussenstop.

 

In de prijs is inbegrepen : de autocarreis, begeleid bezoek aan Cafermi met een proeverij, het driegangen middagmaal en begeleid bezoek aan Château Bon Baron met een proeverij.

 

Prijzen 2022 per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 61 €

vanaf 40 tot 44  personen : 57 €

vanaf 25 tot 29 personen : 64 €

vanaf 35 tot 39 personen : 59 €

vanaf 45 tot 49 personen : 55 €

 

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers: 57 €  / van 55 tot 59 betalers: 55 €

Autocar 79 plaatsen : van 60 tot 65 betalers: 57 €  / van 66 tot 78 betalers: 55 €

 

Nieuw

Groep inschrijven op deze reis

Enkel mogelijk voor verenigingen vanaf minstens 25 personen