Loading...

NR 342 – Vrouwtje Hortensia & Land van Strijen


  • Een demonstratie in bloemschikken laat de vele mogelijkheden zien van de vele kleurige Hortensia’s.
  • In de namiddag rijden we door het onbekende, maar prachtige “land van Strijen” met bezoek van het smederijmuseum waar de smid een demonstratie geeft in dat zeer oude beroep.

Vertrek : 08u00 (laatste opstapplaats). In de omgeving van Breda worden we verwacht voor de koffie met appelflap in de gezellige ontvangstruimte. Daarna gaat u praktische tips leren over de kweek van Hortensia’s. Vervolgens wordt er een demonstratie gegeven hoe een boeket van hortensia’s wordt gemaakt. Enkele bloemstukken worden onder het gezelschap verloot.

Middagmaal : soep, gegaarde kipfilet met kerriesaus, geserveerd met twee soorten groenten van het seizoen, gemengde salade, appelmoes, frietjes en fritessaus, vanille ijs met aardbeiensaus en slagroom.

In de namiddag rijden we door het land van Strijen en ook een deel van de watersnood-route van 1953. Een boeiende excursie langs prachtige verschillende natuurgebieden, het traject van de zo veel besproken hogesnelheidstrein, de tragische watersnoodrampplaats en langs het Hollandsch Diep.  Onderweg bezoeken we ook nog het smederijmuseum, waarna we de terugreis aanvatten.

In de prijs is inbegrepen : de autocarreis, koffie met appelflap, Vrouwtje Hortensia’s en het smederijmuseum, het middagmaal en de gidsbegeleiding in de namiddag.

Deze reis is mogelijk van april tot oktober 2019 !

Prijzen per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 51 €

vanaf 40 tot 44  personen : 46 €

vanaf 25 tot 29 personen : 54 €

vanaf 35 tot 39 personen : 48 €

vanaf 45 tot 49 personen : 45 €

 

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers : 46 €  /  van 55 tot 59 betalers : 45 €

Autocar 79 plaatsen : van 60 tot 65 betalers : 46 €  /  van 66 tot 78 betalers : 45 €

Bloemschikken

Groep inschrijven op deze reis

Enkel mogelijk voor verenigingen vanaf minstens 25 personen