Loading...

NR 347 - Aardbeien & Trappisten


  • Op de aardbeien / recreatieboerderij  van de familie Bastiaansen wordt al sinds 1960 de gezonde rode vrucht met veel passie en biologisch verantwoord geteeld.  De kwekerij ligt in het hart van het grootste aardbeienteelt gebied van Europa.
  •  La Trappe is de bekendste trappisten-brouwerij van Nederland.  Het bier wordt gebrouwen door brouwerij “De Koningshoeven” in Berkel-Enschot.

Vertrek : 08u00 (laatste opstapplaats).  In het Aardbeienterras in Rijsbergen worden we ontvangen met 2 x koffie / thee en aardbeienvlaai.  Daarna krijgt u een rond-leiding met uitleg over de aardbeienteelt, van planten tot plukken.   We ontdekken er de wereld der zomerkoninkjes met zijn dikwijls verrassende feiten en weetjes.

Middagmaal : Tomatensoep, kalkoenschnitzel met champignonsaus, warme groenten, gemengde salade, appelmoes, aardappelen en frietjes

(of gegaarde kipfilet met kerriesaus als hoofdschotel – geef tijdig 1 keuze door a.u.b.), dessert: vanille ijs met chocoladesaus en slagroom.

Na de lunch vertrekken we naar de bekendste trappsitenbrouwerij van Nederland, waar in samenwerking met de monniken van de abdij O.L.V. van Koningshoeven alle La Trappe bieren ontwikkeld en gebrouwen worden.  U krijgt een film te zien, gevolgd door een rondleiding, waarin verteld wordt over bierbrouwerij de Koningshoeve, het trappistenklooster en de rijke historie hiervan.  Uiteraard wordt het bezoek afgesloten met het proeven van een heerlijk trappistenbier (of andere consumptie naar keuze).

In de prijs is inbegrepen : de autocarreis,  2 x koffie/thee met aardbeienvlaai, bezoek “Aardbeienterras”, het middagmaal en het bezoek aan “La Trappe”, incl. 1 Trappist.

Opmerking : van mei tot en met oktober is de aardbeienkwekerij op z’n mooist !

Prijzen per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 54 €

vanaf 40 tot 44  personen : 49 €

Eerst bellen voor beschikbaarheid :

vanaf 25 tot 29 personen : 57 €

vanaf 35 tot 39 personen : 51 €

vanaf 45 tot 49 personen : 47 €

 

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers : 49 €  /   van 55 tot 59 betalers : 47 €

Autocar 84 plaatsen : van 60 tot 65 betalers : 49 €  /   van 66 tot 83 betalers : 47 €

Aardbeien

Groep inschrijven op deze reis

Enkel mogelijk voor verenigingen vanaf minstens 25 personen