Loading...

NR 350 - Tropische tuin & rondvaart Middelburg


Dompel jezelf onder in tropische sferen en ervaar het ultieme vakantiegevoel. In het tropisch bos van Omnium beleef je de tropen! Je hoort ook het vrolijke gekwetter van tropische vogels.

Wanneer u het heden en rijke verleden van Middelburg op een unieke manier wilt ervaren is deze vaartocht echt een attractie !

Vertrek : 8u00 (laatste opstapplaats). We rijden richting Goes voor een bezoek aan het tropisch bos van Omnium en worden er ontvangen met een koffie en Bolus.       In Omnium is de natuur altijd in beweging.  We volgen het ritme van de seizoenen. Zie hoe de bananen groeien en leer waar alle ingrediënten van de “Zeeuwse bolus” vandaan komen.  Bezoek het universum van planten waar je ervaart hoe belangrijk planten in ons dagelijks leven zijn. Hierna middamaal.

Middagmaal : Tomatensoep + keuze uit :
- Schnitzel met champignonroomsaus, aardappelkroketten, frites, warme groenten.
- Scholfilet met remouladesaus, aardappelkroketten, frites, groenten en salade.

(extra mogelijk : + Dessert : ijs met chocoladesaus of aardbeiensaus = + 3,50 €)

Na het middagmaal rijden we richting Middelburg voor een rondvaart. Tijdens de rondvaart wordt u meegenomen langs de mooie grachtengordel, de passanthaven tot in het stadshart van Middelburg. Tijdens deze tocht heeft u een schitterend uitzicht op de mooiste bezienswaardigheden. De kapitein vertelt u tijdens de tocht alles over het ontstaan van de stad, haar rijke verleden en de monumentale panden. (50 personen per boot en bij minder weer zijn er dekens en paraplu’s voorzien). Na deze tocht nog vrije tijd of een tussenhalte onderweg.  

In de prijs is inbegrepen : de autocarreis, koffie met bolus, bezoek aan de tropische tuin, het tweegangen middagmaal, de rondvaart en gidsbegeleiding.

Prijzen 2022 per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 62 €

vanaf 40 tot 44  personen : 57 €


Eerst bellen voor de beschikbaarheid :

vanaf 25 tot 29 personen : 66 €

vanaf 35 tot 39 personen : 59 €

vanaf 45 tot 49 personen : 55 €

 

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers : 57 €   / van 55 tot 59 betalers : 55 €

Autocar 79 plaatsen : van 60 tot 65 betalers : 57 €  /  van 66 tot 78 betalers : 55 €

Tropisch bos Omnium

Groep inschrijven op deze reis

Enkel mogelijk voor verenigingen vanaf minstens 25 personen