Loading...

NR 351 - Glasblazerij & 2 Limburg. NIEUW 2019


Gerardo Cardinale… Midden in hartje Vaals vindt u een unicum in deze regio. Een glasblazerij die in de wijde omtrek bekend staat en ieder jaar weer mensen uit binnen- en buitenland trekt !

  • Middagtocht door de twee Limburgse provincies, Nederlands en Belgisch Limburg, met gids !

 

Vertrek : 8u00 (laatste opstapplaats). We rijden richting de Wilhelminatoren te Vaals waar we genieten van een lekker koffie met vlaai. Nadien rijden we naar Gerardo Cardinale, een bekende en gerenommeerde glasblazerij.  De ruim 300 vierkante meter aan oppervlak tellende winkel is een lust voor het glasliefhebbend oog. Naast de produkten die de meesterblazer met eigen hand vervaardigt, is er een ruim gesorteerde keuze uit tal van bekende merken op glasgebied. Deze glasblazer werd in 1995 uitgeroepen tot beste glasblazer van Europa.   

 

Menu : Soep van de dag – varkenshaasje met Limburgse Mosterdsaus - Dessert

Na gebruik van het middagmaal vertrekken we onder leiding van de gids voor een mooie tocht door de twee Limburgse provincies, Nederlands en Belgisch Limburg.   Onze busrit brengt u naar de voerstreek en verder langs de boorden van de Maas.         Dan komen we langs bij de sluis van Ternaaien waar de schepen worden geschut vanuit het Albertkanaal terug naar de loop van de Maas.  Vervolgens rijden we langs de St. Pietersberg en de Maas richting Maastricht waar we via de maasbruggen richting het Heuvelland rijden. Nadien keren we huiswaarts met nog een avondstop indien gewenst.

In de prijs is inbegrepen : de autocarreis, koffie met vlaai, het bezoek aan glasblazerij Gerardo Cardinale, het driegangen middagmaal en de namiddag rondrit met gids.

 

Prijzen per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 56 €

vanaf 40 tot 44  personen : 50 €

 

Eerst bellen voor de beschikbaarheid :

vanaf 25 tot 29 personen : 60,50 €

vanaf 35 tot 39 personen : 53 €

vanaf 45 tot 49 personen : 48 €

 

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers : 50 €   / van 55 tot 59 betalers : 48 €

Autocar 84 plaatsen : van 60 tot 65 betalers : 50 €  /  van 66 tot 83 betalers : 48 €

 

Afbeeldingsresultaat voor eurotekenGelieve tijdig uw datum door te geven.
Minstens 1 week voor de reis het aantal deelnemers doorbellen.
Gelieve ‘s ochtends de betaling te regelen met de chauffeur.


 

Nieuw

Groep inschrijven op deze reis

Enkel mogelijk voor verenigingen vanaf minstens 25 personen