Loading...

NR 353 - Vogelrevalidatie & Duinexpres


  • Bezoek aan het vogelrevalidatiecentrum te Zundert.  Het is een opvang voor inheemse vogels en zoogdieren die in de problemen zijn gekomen. De dieren worden liefdevol en professioneel opgevangen en zo gauw ze weer op-geknapt zijn, worden ze weer los-gelaten in de natuur.
  • In het plaatsje Moer maken we een tocht naar nationaal park de Loonse en Drunense duinen. De Duinexpres is een comfortabele wegtrein met verwarmde wagons

Vertrek : 8u00 (laatste opstapplaats). In het vogel-revalidatiecentrum van Zundert worden we ontvangen met  1 koffie en appelflap, gevolgd door een presentatie. U maakt kennis met de geschiedenis en het werk van het centrum. Onder leiding van een deskundig gids gaat u door het park, krijgt u een kijkje achter de schermen en leren we alles over de opvang van de inheemse vogels en zoogdieren.

Menu : groentensoep – varkensfilet rollade gevuld met pruimen met madeirasaus, groenten, gemengde salade, appelmoes en frietjes – vanille ijs met aardbeiensaus
OF gebraden beenham met mosterdsaus, twee soorten groenten van het seizoen, salade en appelmoes, kroketjes en frietjes, fritessaus – vanille ijs met vruchtensaus  - Gelieve tijdig 1 keuze door te geven !

Na het middagmaal vertrekken we naar het plaatsje Moer waar u met de Duinexpres een tocht naar nationaal park de Loonse en Drunense Duinen gaat maken. De Duinexpres is een comfortabele wegtrein met verwarmde wagons. Via de intercom wordt uitgebreid over de omgeving verteld.  De Duinexpres biedt plaats aan 52 personen in twee wagons die door de lage opstap en comfortabele stoelen uitermate geschikt is voor senioren. Halverwege de tocht is er een tussenstop voor eventueel het nuttigen van een drankje. Na de tocht keren we huiswaarts.

In de prijs is inbegrepen : de autocarreis, koffie met appelflap, bezoek aan het vogelrevalidatiecentrum, driegangen middagmaal en tocht Duinexpres.

Maximum 54 deelnemers (op de Duinexpres)

Prijzen 2023 per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 74 €

vanaf 40 tot 44  personen : 67 €


Eerst bellen voor de beschikbaarheid :

vanaf 25 tot 29 personen : 78 €

vanaf 35 tot 39 personen : 70 €

vanaf 45 tot 49 personen : 65 €

 

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers : 67 €   / van 55 tot 59 betalers : 65 €

 

Zieke arend

Groep inschrijven op deze reis

Enkel mogelijk voor verenigingen vanaf minstens 25 personen