Loading...

NR 357 - Klompenmakrij & Muziekbingo


  • Ontdek op een ludieke en humoristische manier de oude ambacht van het klompen maken ! U krijgt te zien hoe een klomp wordt gemaakt uit een blok hout middels een rondleiding en demonstratie.
  • “Gezellige muziekbingo”… een toffe namiddag waar volop kan meegezongen worden op muziek van talrijke artiesten.

 

Vertrek : 8u00 (laatste opstapplaats). We rijden richting Dussen naar de klompenmakerij waar u wordt ontvangen met koffie en gebak. Nadien maakt u op een ludieke en humoristische manier kennis met het oude ambacht van klompen maken. U krijgt te zien hoe een klomp wordt gemaakt uit een blok hout en nadien kan u nog even rondsnuffelen in het winkeltje.

 

Middagmaal : verrassingsmenu :
Soep van de dag – dagschotel (vlees) met saus, twee soorten seizoensgroenten, salade, appelmoes, frietjes en frittesaus - dessert

 

Na het middagmaal starten we met de gezellige muziekbingo. U krijgt een muziekbingokaart waar allerlei titels van bekende liedjes op staan. (gezellige meezingnummers van vroeger en nu).  Als u een liedje hoort die op uw bingokaart staat, dan moet u die titel aankruisen. Wanneer u een rijtje/kaart vol heeft en dus Bingo heeft mag u een leuk prijsje uitzoeken. Tijdens deze leuke namiddag geniet u ook nog van een zacht wit broodje met een kroket of frikandel.

Nadien keren we huiswaarts met indien gewenst nog een tussenstop onderweg !

 

In de prijs is inbegrepen : de autocarreis, het ontbijt, bezoek aan klompenmakerij, driegangen middagmaal “verrassingsmenu” en een Bingo namiddag met broodje kroket of frikandel.

 

Prijzen 2022 per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 55 €

vanaf 40 tot 44  personen : 50 €

vanaf 25 tot 29 personen : 57 €

vanaf 35 tot 39 personen : 52 €

vanaf 45 tot 49 personen : 49 €

 

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers: 50 €  / van 55 tot 59 betalers: 49 €

Autocar 79 plaatsen : van 60 tot 65 betalers: 50 €  / van 66 tot 78 betalers: 49 €

 

Nieuw

Groep inschrijven op deze reis

Enkel mogelijk voor verenigingen vanaf minstens 25 personen