Loading...

NR 358 - Floriade Expo 2022


  • Op 14 april 2022 opent Floriade haar poorten een half jaar lang in Almere. Je ontdekt hier oplossingen van innovators uit binnen- en buitenland die de steden leuker, mooier en duurzamer maken.   Je geniet van de geur en kleur van bloemen, planten, groenten en fruit.  Duik in het thema ‘Growing Green Cities’ en laat je verrassen!

 

Vertrek : 8u00 (laatste opstapplaats).  We rijden richting Terheijden waar we ontvangen worden voor het ontbijt met koffie en koffiekoek. Na het ontbijt rijden we verder richting Almere voor een vrij bezoek aan de Floriade Expo 2022.

 

Vrij middagmaal naar keuze op het park (niet inbegrepen)

 

Het Floriade-park is een feest van groen en duurzame technologie. In dit levend laboratorium worden nieuwe technologieën voor groen, voedsel, energie en gezondheid onderzocht en toegepast, maar dat is nog niet alles. Er valt van alles te zien, ruiken en proeven op de Expo :

 

  • Op de Expo kun je meer dan 40 landenpaviljoens bezoeken waar landen hun cultuur, planten, bloemen en lokale innovaties laten zien voor groene steden.
  • De nationale deelnemers uit de tuinbouw kunnen niet wachten om je zintuigen te prikkelen tijdens de Expo. Dat doen ze met verse groenten, fruit, mooie bloemen en planten op hun paviljoens.
  • De nationale paviljoens bieden bijzondere perspectieven op het gebied van kennis, innovatie en architectuur.

 

Na dit adembenemend bezoek rijden we terug richting Terheijden voor het avondmaal ! Verrassingsmenu : soep van de dag – dagschotel (vlees) met saus, twee soorten seizoensgroenten, salade, appelmoes, frietjes en frittesaus – dessert. Hierna keren we terug huiswaarts.

 

In de prijs is inbegrepen : de autocarreis, het ontbijt, inkomticket Floriade Expo 2022 en het driegangen avondmaal.

 

Prijzen 2022 per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 77 €

vanaf 40 tot 44  personen : 71 €

vanaf 25 tot 29 personen : 81 €

vanaf 35 tot 39 personen : 74 €

vanaf 45 tot 49 personen : 69 €

 

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers: 71 €  / van 55 tot 59 betalers: 69 €

Autocar 79 plaatsen : van 60 tot 65 betalers: 71 €  / van 66 tot 78 betalers: 69 €

 

Nieuw

Groep inschrijven op deze reis

Enkel mogelijk voor verenigingen vanaf minstens 25 personen