Loading...

Dagreizen 2022 : overzicht


DAGREIZEN 2022

Ter Duinen Koksijde… en uitwaaien aan zee !   

Culinair genieten bij topchefs van morgen in hotelschool “Ter Duinen” te Koksijde. Hoofdleverancier van sterrenchefs : Peter Goossens, Geert Van Heck, Piet Huysentruyt en vele andere ! Welkomstdrink, voorstelling, receptie, keukenbezoek en gastronomisch 4-gangen diner met aangepaste wijnen. Nadien nog nagenieten in het gezellige Nieuwpoort.

Woensdag 23 maart 2022    Vertrek : 9 uur – terug : 19 uur           Prijs : € 82

 

Verrassingsreis onder vrienden van “De Vriendt”

Een tof dagje uit onder “Vrienden van De Vriendt” naar een onbekend reisdoel met inbegrepen: de autocarreis, het ontbijt, het middagmaal, het avondmaal en twee bezoeken.  

Zaterdag 9, zondag 10, woensdag 13 en zaterdag 16 april 2022 :

Vertrek : 8 uur – terug : 20 uur          Prijs : € 55

 

Dagje aan Zee : De Panne

Een dagje aan zee met voor elk wat wils; een deugddoende wandeling maken, winkelen, genieten op een terrasje of er een bedevaart van maken. (iedere 13de is er de gebedsdag voor Onze Lieve Vrouw van de Rozenkrans).

Elke 13de van de maand van mei tot en met september 2022 :
Vertrek 7 uur – terug 19 uur              Prijs : € 22 – Kinderen tot 16 jaar : € 16

 

Kreeftenfestival – Nieuw !

Even weg van de wereld in goed gezelschap en met lekker eten en dit in een ultiem chaletgevoel in de Vlaamse Ardennen. Kom er kennis maken met de gastvrijheid van de streek en laat je gastronomisch in de watten leggen met een prachtig kreeftenmenu:
2 hapjes – kreeft Belle Vue – kreeftensoep – kreeft in de oven met rijst of frietjes en dessert van de chef !  Na deze lekkere maaltijd gaan we nog even gezellig rondkuieren in het stadje Ninove met talrijke winkeltjes en terrasjes.

Donderdag 16 juni 2022    Vertrek 11 uur – terug 19u00                            Prijs : € 58   

 

Palingfestival & Oostende

Genieten van “Paling naar believen” met keuze uit vier verschillende soorten : in ’t groen, gebakken, in roomsaus of met kreeftensaus. (Gelieve uw keuze door te geven bij de inschrijving !!).  Namiddaguitstap naar Oostende.

Zaterdag 24 september 2022  :  Vertrek : 10 uur – terug : 19 uur  -   Prijs : € 48

 

 

Mosselreis Philippine & Sluis

Philippine is al vele jaren beroemd voor de exclusieve bereiding van de Zeeuwse mosselen. A volonté…overheerlijke Goudmerk mosselen. Na het diner nog vrije tijd in het gezellige grensstadje Sluis.

Dinsdag 25 oktober – Zaterdag 29 oktober – Zondag 30 oktober 2022
Vertrek 10 uur – terug 19 uur            Prijs : € 48

 

Grill à volonté & Geraardsbergen  - TOPPER !

Een “Genieters dagreis” met een “Butler Grill à volonté menu” in Deinze:
Soep, Butlerspie gebakken door de chef à volonté, gemengde keuze, pasta, aardappel in de pel, rijst, koude patatjes, groentjes, koude en warme sausjes, dessertbuffet : taarten, frangipane, gâteau, profiteroles, confituur, brésilienne, éclair, mousses : choco, kokos, praliné, mokka, flan caramel, sabayon, stracciatella  en koffie of thee.  Vrij bezoek aan het mooie en gezellige centrum van Geraardsbergen.

Donderdag 10 november 2022   Vertrek om 10u00  -  Terug om 19u00      Prijs : € 50

 

Shoppen in Designer Outlet Maasmechelen Village

Maasmechelen Village biedt met meer dan 100 boetieks van wereldbekende mode- en lifestylemerken een buitengewone shoppingervaring aan met kortingen tot 60 %.  Er wordt ook een extra VIP-dagpas aangeboden voor onze klanten.

Zondag 6 november 2022   
Vertrek 9 uur – terug 19u00              Prijs : € 24     Kinderen tot 16 jaar : € 18

 

Kerstmarkt Maastricht

Deze kerstmarkt biedt naast de vele kraampjes met oliebollen, Glühwein, cadeautjes… ook de vertrouwde kerstchalets met rode daken die mooi versierd zijn. Met dit alles geeft Maastricht de echt verwachte nostalgische uitstraling van kerstmis en een gelukzalig kerstgevoel.

Zaterdag 10 december 2022
Vertrek : 9 uur – terug : 19u00            Prijs : € 24     Kinderen tot 16 jaar : € 18

Nieuw

Inschrijven op deze reis