Loading...

Moeders verwenweekend in Nederland: 4 mei & 25 mei 2024Het ideale “moederdagcadeau” om jouw mama of vrouw mee te verrassen!  Wij voorzien een bezoek aan een wijnbouwer (met koffie/thee en appelcake, een glas wijn, rondleiding, likeuren, port en advocaarproeverij), een boottochtje door het romantische Giethoorn (met vrije tijd) en ontdekken het “waterdorp” Zwartsluis, ons gezellig verblijfplaatsje.   Alle dames worden tijdens dit reisje in de bloemetjes gezet en uiteraard mogen de mannen ook mee “als chaperon”.  

    
1ste dag :
vertrek te Lebbeke om 8 uur.   Niet lang nadat we de Belgisch-Nederlandse grens hebben overgestoken, bereiken we wijnbouwer De Santspuy, gelegen in een landelijke omgeving, even buiten Etten-Leur.  Aankomst met koffie/thee en appelcake van de streek, een glas wijn, rondleiding, likeuren, port en advocaatproeverij.  Bij De Santspuy draait alles om verse kwaliteitsproducten, gezond en lekker eten.  Voor een heerlijk driegangen-verrassingsmenu worden wij verwacht in Terheijden bij Breda.  Na de lunch rijden we naar ons mooi en gezellig verblijfsplaatsje Zwartsluis.  Onderweg genieten we van een glaasje bubbels.  Na de inname van onze logies maken we met de liefhebbers een kleine verkenningswandeling.  Het alternatief is vrije tijd in het compacte historische centrum van Zwartsluis om te shoppen, sightseeing of een terrasje…  Het “waterdorp” Zwartsluis zal u aangenaam verrassen !  Avondmaal in ons hotel : “live cooking dinnerbuffet” met zicht op de rivier.

 

Bovenkant formulier

Hotel Zwartewater **** ligt in het dorpje Zwartsluis in Overijssel.  Geniet van de rust in het uitgestrekte polderlandschap en kijk vanaf het terras van het hotel naar de voorbijvarende pleziervaarten op de rivier Zwarte Water.  Het hotel (met lift) beschikt over ruime kamers met tv, telefoon, radio en een badkamer met douche, toilet en föhn. In een schitterende ambiance geniet je in het restaurant, met uitzicht op het water, van de meest smaakvolle gerechten in buffetvorm en met “live cooking”.
 

2de dag : na een lekker ontbijt rijden we naar het merengebied van het merkwaardige dorp Giethoorn.  Zonder overdrijven: … hét Venetië van het Noorden!  Wij maken een rondvaart met de typische 'punters' en komen zo langs de meest romantische plekjes van dit waterdorp.  Tussendoor is er ook wat vrije tijd in dit gezellige en autovrije dorp voorzien.  Middaglunch in een restaurant op de rand van Giethoorn.  Terugreis met onderweg nog een tussenstop.  Om dit “genieters” weekend af te sluiten krijgen alle mama’s/vrouwen nog een kleine attentie.  Aankomt te Lebbeke rond 19 uur.

 

Extra’s inbegrepen : bezoek wijnboerderij De Santspuy (met koffie, cake en een uitgebreide proeverij), de driegangenlunch op dag 1, de boottocht en de lunch in Giethoorn, een glaasje bubbels onderweg en een kleine attentie voor alle dames.


Afreisdatum 1 : zaterdag 4 mei 2024 - 2 dagen = VOLZET
Afreisdatum 2 : zaterdag 25 mei 2024 -  2 dagen = VOLZET
Prijs volpension + :  € 290
Getrouwheidskaart of 60+ :  € 270

Toeslag éénpersoonskamer : € 25

Nieuw Volzet
Giethoorn

Inschrijven op deze reis