Loading...

Dagreizen voor groepen


Groep inschrijven

NR 118 - Brussel à la carte - met Gids

Een dagreis met jullie vereniging vanaf 56 € / persoon (prijzen 2024). Inbegrepen: de autocarreis, het ontbijt, bezoek aan de Nationale Bank van België, het 3-gangen middagmaal en de volledige dag gidsbegeleiding. De dag kan à la carte ingevuld worden op maat van jullie gezelschap !
Lees meer
Groep inschrijven

NR 123 - Zoete zonde in en rond Diksmuide !

Een dagreis met jullie vereniging vanaf 70 € / persoon (prijzen 2024). Inclusief : de autocarreis, koffie en koffiekoek, ingang en bezoek aan het koekjesbedrijf Jules Destrooper met proeverij, driegangen middagmaal en bezoek aan de IJsbol met een ijsje en nadien huisgemaakte pannenkoeken à volonté met koffie/thee.
Lees meer
Groep inschrijven

NR 348 - Smulpapenroute - met Gids !

Een dagreis met jullie vereniging vanaf 71 € / persoon (prijzen 2024). Inclusief : de autocarreis, koffie en bolus, het bezoek aan Wijnmakerij Boonman en de kaasboerderij met proevertje, het 4-gangen middagmaal, bezoek aan de oesterputten en de hele dag gidsbegeleiding.
Lees meer
Groep inschrijven

NR 357 - Een dagje van proeven, genieten en plezier!

Een dagreis met jullie vereniging vanaf 65 € / persoon (prijzen 2024). Inclusief : de autocarreis, het ontbijt, bezoek aan aan de "natuurlijke tomaat" met koffie en zelfgebakken koek, een proeverij en een kop ambachtelijke tomatensoep, tweegangen middagmaal, een unieke muziekbingo met prijzen en broodje kroket of frikandel.
Lees meer