Loading...

Dagreizen voor groepen


Hotelschool Ter Duinen Groep inschrijven Nieuw

NR 127 : Hotelschool Ter Duinen

Een dagreis met jullie vereniging vanaf 76 € / persoon (prijzen 2020). Inclusief inbegrepen bezoek aan Hotelschool Ter Duinen met een welkomstdrink, schoolfilm, keukenbezoek, een receptie en een 4-gangen gastronomisch menu met passende wijnen, waters en koffie.
Lees meer
Han-Sur-Lesse Groep inschrijven Nieuw

NR 243 : Han-sur-Lesse

Een dagreis met jullie vereniging vanaf 53 € / persoon (prijzen 2020). Inclusief inbegrepen : het bezoek aan museum Han 1900, het 3-gangenmiddagmaal en het (begeleid) bezoek aan het Wildpark per Safari-car.
Lees meer
Groep inschrijven

NR 120 - Rondje Geuze & Lambiek

Een dagreis met jullie vereniging vanaf 51 € / persoon (prijzen 2020 onder voorbehoud : door de Coronacrisis is ons vast restaurant ermee gestopt!!!). Inbegrepen : de autocarreis, het ontbijt, het bezoek aan “De Lambiek” met plaatselijke gidsen en 1 proevertje, het driegangen middagmaal en het bezoek aan brouwerij Lindemans met plaatselijke gidsen, 3 proevertjes en een geschenk.
Lees meer
Groep inschrijven

NR 122 - Hertenfinesse & Nieuwpoort

Een dagreis met jullie vereniging vanaf 49 € / persoon (prijzen 2020). Inbegrepen : de autocarreis, het ontbijt, bezoek Hertenfinesse met glaasje en proeverij, driegangen middagmaal en de namiddagrondrit door Diksmuide en Nieuwpoort met gids !
Lees meer
Aardbeien Groep inschrijven

NR 347 - Aardbeien & Trappisten

Een dagreis met jullie vereniging vanaf 48 € / persoon (prijzen 2020). Inclusief inbegrepen : 2 x koffie/thee met aardbeienvlaai, bezoek “Aardbeienterras”, het middagmaal en het bezoek aan “La Trappe”, incl. 1 Trappist.
Lees meer
Groep inschrijven

NR 348 - Smulpapenroute Zeeland

Een dagreis met jullie vereniging vanaf 52 € / persoon (prijzen 2020). Inclusief inbegrepen : koffie en bolus, het bezoek aan Wijnmakerij Boonman en de Arne kaasboerderij met proevertjes, het 4-gangen middagmaal (met gegratineerde oester), bezoek aan de oesterijputten en de hele dag gidsbegeleiding.
Lees meer