Loading...

Dagreizen voor groepen


Groep inschrijven

NR 118 - Brussel à la carte - met Gids

Een dagreis met jullie vereniging vanaf 56 € / persoon (prijzen 2024). Inbegrepen: de autocarreis, het ontbijt, bezoek aan de Nationale Bank van België, het 3-gangen middagmaal en de volledige dag gidsbegeleiding. De dag kan à la carte ingevuld worden op maat van jullie gezelschap !
Lees meer
Groep inschrijven

NR 123 - Zoete zonde in en rond Diksmuide !

Een dagreis met jullie vereniging vanaf 70 € / persoon (prijzen 2024). Inclusief : de autocarreis, koffie en koffiekoek, ingang en bezoek aan het koekjesbedrijf Jules Destrooper met proeverij, driegangen middagmaal en bezoek aan de IJsbol met een ijsje en nadien huisgemaakte pannenkoeken à volonté met koffie/thee.
Lees meer
Groep inschrijven Nieuw

NR 142- 't Beste Van Het Zeetje!

De zeehaven van Brugge of haven van Zeebrugge is de op een na grootste haven in België en een van de belangrijkste in Europa. Het havencomplex wordt uitgebaat door de Maatschappij van de Brugse Zeehaven. Deze is een autonoom publiekrechtelijk overheidsbedrijf met de stad Brugge als hoofdaandeelhouder.
Lees meer
Groep inschrijven Nieuw

Nr 251-Historisch Waterloo

De Slag bij Waterloo was een veldslag op zondag 18 juni 1815 nabij Waterloo, een plaatsje net ten zuiden van Brussel. Napoleon Bonaparte werd hier definitief verslagen door een coalitie van enerzijds Britse, Nederlandse en Hannoverse eenheden onder het opperbevel van de Hertog van Wellington. Door de film “Napoleon” uit 2023 is de slag bij Waterloo terug veel in de actualiteit geweest, het moment voor een bezoek...
Lees meer
Groep inschrijven

NR 348 - Smulpapenroute - met Gids !

Een dagreis met jullie vereniging vanaf 71 € / persoon (prijzen 2024). Inclusief : de autocarreis, koffie en bolus, het bezoek aan Wijnmakerij Boonman en de kaasboerderij met proevertje, het 4-gangen middagmaal, bezoek aan de oesterputten en de hele dag gidsbegeleiding.
Lees meer
Groep inschrijven

NR 357 - Een dagje van proeven, genieten en plezier!

Een dagreis met jullie vereniging vanaf 65 € / persoon (prijzen 2024). Inclusief : de autocarreis, het ontbijt, bezoek aan aan de "natuurlijke tomaat" met koffie en zelfgebakken koek, een proeverij en een kop ambachtelijke tomatensoep, tweegangen middagmaal, een unieke muziekbingo met prijzen en broodje kroket of frikandel.
Lees meer
Groep inschrijven Nieuw

Nr 361: Tuinen Bouvigne & stadshart Breda !

• Het Kasteel van Bouvigne in de Nederlandse provincie Noord-Brabant ligt even buiten de wijk het Ginneken en vlak bij het Mastbos ten zuiden van Breda. Er zijn drie verschillende tuinen, allen voorzien van beelden. Een Franse, Engelse en Duitse tuin. Uw gids vertelt er u meer over! • Breda is een Nederlandse stad in het westen van de provincie Noord-Brabant. Het is van oudsher de voornaamste stad van West-Brabant. Breda heeft een belangrijke historische stadskern, die zich over de eeuwen heeft gevormd rond het kasteel van Breda. U zult zien dat deze stad de laatste jaren ontzettend veel veranderingen heeft ondergaan, een bezoekje waard!
Lees meer