Loading...

NR 136 - Brouwerij Duvel & Mechelen op het water


Brouwerij Duvel Moortgat is een Belgische familiale brouwerij, opgericht in 1871 door Jan Leonardus Moortgat en gelegen in het Antwerpse Breendonk, een deelgemeente van de gemeente Puurs-Sint-Amands. Wist je dat Mechelen het beste te bewonderen is van op de Binnendijle? Vaar mee met de Malinska en ontdek de vele facetten van Mechelen.

 

Vertrek: 8 uur (laatste opstapplaats). We rijden richting Kalfort waar we ontvangen worden voor één koffie met koffiekoek. Na het ontbijt zetten we onze dag verder richting “Brouwerij Duvel Moortgat”, iedereen welgekend met de slogan: Sssst…hier rijpt den Duvel! Het bezoek omvat een rondleiding van 1 uur en dan komt er ook nog is 1 uur proeven aan bod. Aan het einde van het bezoek worden we nog is verwend met 2 gratis drankjes en als aandenken krijgen we nog een geschenk mee naar huis!

 

Middagmaal Kalfort: (1 keuze doorgeven voor de hele groep)
° tomatensoep – broccolisoep of pastinaaksoep
° stoofvlees – kipfilet champignonsaus – blinde vinken – vol-au-vent – roodbaarsfilet

° fruittaartje – chocomouse of dame blanche

Na het middagmaal rijden we verder richting Mechelen waar we inschepen bij Rederij Malinska voor een boottocht.  De Mechelse binnenstad leent zich uitstekend voor een bezoekje van op het water. De rondvaarten vertrekken midden in de historische binnenstad, aan het voetgangersbrugje tussen de Vismarkt en de Haverwerf. Dan verder door onder de Kraanbrug, door de mooie jachthaven… en zo verder. Nadien indien gewenst nog vrije tijd in Mechelen om te genieten op een terrasje, rondkuieren of op de terugweg nog een laatste tussenhalte.

In de prijs is inbegrepen: de autocarreis, 1 koffie met koffiekoek, bezoek aan Brouwerij Den Duvel met proeverij, 2 dranken en een geschenk, het driegangen middagmaal en boottocht op de Binnendijle te Mechelen.

Prijzen 2023 per persoon en per car:

vanaf 30 tot 34  personen : 70 €

vanaf 40 tot 44  personen : 65 €

vanaf 25 tot 29 personen : 72 €

vanaf 35 tot 39 personen : 67 €

vanaf 45 tot 49 personen : 63 €

 

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers: 65 €  / van 55 tot 59 betalers: 63 €

Autocar 79 plaatsen : van 60 tot 65 betalers: 65 €  / van 66 tot 78 betalers: 63 €

 

Nieuw

Groep inschrijven op deze reis

Enkel mogelijk voor verenigingen vanaf minstens 25 personen