Loading...

Nr 135 - Brugge met boottocht naar Damme


De West-Vlaamse stad Brugge behoort tot de meest populaire en romantische stedentrip bestemmingen van België. Al jarenlang komen er duizenden toeristen af op de historische binnenstad die sinds het jaar 2000 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

 

Vertrek: 8 uur (laatste opstapplaats). We rijden richting Brugge waar we ontvangen worden door onze gids. Onze gids begeleidt ons naar het restaurant voor het ontbijt, koffie/thee met koffiekoek. Na het ontbijt is er een rondleiding met de gids van Brugge, per groep van 24 personen. Er bestaan plekken die onder je vel kruipen, hoewel je ze nooit helemaal kunt doorgronden. Brugge is zo’n bijzondere plek. Een stad op mensenmaat, groots geworden door haar meeslepende geschiedenis!

 

Middagmaal keuze uit: (1 x dezelfde keuze voor de hele groep!)
- soep van de dag – kip met champignonroomsaus – ijs

 

Na het middagmaal schepen we in op de boot van de “Lamme Goedzak”. We maken een rondvaart van Brugge naar Damme. U kan genieten van de mooie populieren langs de Damse vaart. Het liefelijke stadje Damme is ook een echte aanrader om een bezoekje te brengen. U kan gezellig rondkuieren in het stadje of rustig genieten op één van de terrasjes. Indien gewenst kan er in Damme ook nog een avondmaal genuttigd worden. Na het bezoek aan Damme keren we huiswaarts.


In de prijs is inbegrepen: de autocarreis, het ontbijt: koffie/thee met koffiekoek, het bezoek aan Brugge met gids, het driegangen middagmaal en een boottocht met de “Lamme Goedzak” naar Damme.   

 

Prijzen 2024 per persoon en per car:

vanaf 30 tot 34  personen : 77 €

vanaf 40 tot 44  personen : 70 €

vanaf 25 tot 29 personen : 82 €

vanaf 35 tot 39 personen : 73 €

vanaf 45 tot 49 personen : 68 €

 

 

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers: 70 €  / van 55 tot 59 betalers: 68Autocar 79 plaatsen : van 60 tot 65 betalers: 70 €  / van 66 tot 78 betalers: 68 €

 

 

 

 

Nieuw

Groep inschrijven op deze reis

Enkel mogelijk voor verenigingen vanaf minstens 25 personen