Loading...

NR 361 - Tuinen Bouvigne & stadshart Breda


  • Het Kasteel van Bouvigne in de Nederlandse provincie Noord-Brabant ligt even buiten de wijk het Ginneken en vlak bij het Mastbos ten zuiden van Breda. Er zijn drie verschillende tuinen, allen voorzien van beelden. Een Franse, Engelse en Duitse tuin. Uw gids vertelt er u meer over!
  • Breda is een Nederlandse stad in het westen van de provincie Noord-Brabant. Het is van oudsher de voornaamste stad van West-Brabant. Breda heeft een belangrijke historische stadskern, die zich over de eeuwen heeft gevormd rond het kasteel van Breda. U zult zien dat deze stad de laatste jaren ontzettend veel veranderingen heeft ondergaan, een bezoekje waard!

Vertrek om 8 uur (laatste opstapplaats). In Terheijden worden we verwacht voor koffie met een koffiebroodje, alsook kennismaking met de gids. Daarna vertrekt u met de gids naar de Tuinen van Bouvigne. Het landgoed dateert uit de vijftiende eeuw en is een sprookjesachtig omgeving door drie bijzondere tuinen. De prachtige tuinen bij het kasteel zijn het bezoeken meer dan waard!

Middagmaal: “verrassingsmenu” : driegangen menu
Soep – hoofdgerecht – dessert

 

Na het middagmaal maakt u met de gids een rondrit door het historisch centrum en de baronie. U wordt afgezet in het centrum en krijgt daar de mogelijkheid om te winkelen, een terrasje mee te pikken of een wandeling te maken met onze gids. De grote markt, stadspark ’t Valkenberg, Begijnhof en onze Lieve-Vrouwekerk. Zeer bijzonder is ook de Prinsenkapel met zijn bladgoud beklede plafond, waar de voorvaderen van het Nederlands Koninklijk Huis begraven liggen.

 

In de prijs begrepen: de autocarreis, koffie met koffiekoek, Tuinen van Bouvigne met gids, het driegangen middagmaal en Breda met gids.  

 

Prijzen 2024 per persoon en per car:

vanaf 30 tot 34  personen : 63 €

vanaf 40 tot 44  personen : 57 €

vanaf 25 tot 29 personen : 67 €

vanaf 35 tot 39 personen : 60 €

vanaf 45 tot 50 personen : 55 €

 

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers : 57 €  /  van 55 tot 60 betalers : 55 €

Autocar 79 plaatsen : van 60 tot 64 betalers : 57 €  /  van 65 tot 78 betalers : 55 €

Nieuw

Groep inschrijven op deze reis

Enkel mogelijk voor verenigingen vanaf minstens 25 personen