Loading...

NR 324 – Brabants museum & Biesbosch


  • In het binnenmuseum wordt aandacht geschonken aan de manier van leven uit de tijd van toen. Het buitenmuseum is een miniatuur stadje Oosterhout uit 1900.
  • Rondvaart van 2 uur in en door het “Nationaal Park de Biesbosch”. Dit uitzonderlijk natuurgebied dat grote bekendheid en waardering heeft gekregen door zijn uniek landschap, smalle kreken, spaarbekkens en bevers. De Biesbosch behoord met zijn fauna en flora tot het grootste waardevolle natuurgebied van Nederland.

Vertrek om 08u (laatste opstapplaats). In Oosterhout worden we verwacht voor de koffie, gevolgd door een rondleiding met gids in het binnen- en buiten museum. In de oude Vlaamse schuur vindt u allerlei oude ambachten zoals houtbewerking, klompenmakerij, smederij, oud snoepwinkeltje, drukkerij… reuze leuk !

Middagmaal : Soep, Kalkoenschnitzel met champignonsaus, groenten, gemengde salade, appelmoes en frietjes, vanille ijs met chocoladesaus en slagroom.

Na een heerlijk middagmaal volgt een korte rit naar Drimmelen voor een twee uur durende rondvaart door de Biesbosch. Sinds 2002 heeft de eeuwenoude getijdendelta er een “nieuw” stuk natuur bij gekregen, namelijk de Hoekvlaai. Nu heeft heel het gebied verschillende bestemmingen gekregen, zoals recreatie, natuurbehoud, beverbestaan behouden en de oorspronkelijke planten en dieren bewaren. Het is een verrassend paradijs geworden voor elke natuurliefhebber. Op de terugreis is nog een laatste halte voorzien (indien gewenst).

In de prijs begrepen : de autocarreis, de ontbijtkoffie, de inkom en rondleiding met gids in het Brabants museum, het middagmaal en de rondvaart in Biesbosch.

Prijzen 2024 per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 78 €

vanaf 40 tot 44  personen : 71 €

vanaf 25 tot 29 personen : 82 €

vanaf 35 tot 39 personen : 74 €

vanaf 45 tot 50 personen : 69 €

 

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers : 71 €  /  van 55 tot 60 betalers : 69 €

Autocar 79 plaatsen : van 60 tot 64 betalers : 71 €  /  van 65 tot 78 betalers : 69 €

Brabants museum

Groep inschrijven op deze reis

Enkel mogelijk voor verenigingen vanaf minstens 25 personen