Loading...

NR 359 - Lunchcruise Maas & Waal


  • Een onvergetelijk dagje uit in het “Land van Maas en Waal” !  Laat u tijdens onze boottocht op de grens van de provincies Noord-Brabant en Gelderland verrassen door de mooie natuur op de oevers van de rivieren Maas en Waal. Aan boord genieten we van een heerlijke 3-gangen lunch.
  • Onder plaatselijke gidsbegeleiding ontdekken we het stadje Zaltbommel.

 

Vertrek : 8u00 (laatste opstapplaats). Over Antwerpen rijden we naar Terheijden bij Breda voor het ontbijt : een lekkere koffiekoek met 2 x koffie of thee.  Van hieruit rijden we verder naar Kerkdriel aan de Maas voor een onvergetelijk uitstapje.  We maken er een boottocht van 2u30min op de Maas en de Waal, twee mooie rivieren omgeven door open velden, “Buitenpolder Heerewaarden” en de “Heesseltsche Uiterwaarden”.  Onderweg varen we ook door de Sint-Andries sluis.  Aan boord van ons schip genieten we van een lekkere 3-gangen lunch.

 

Middagmaal : soep, beenham met bijhorende saus, Pomme Duchesse, salade, appelmoes en dessert.

 

Na onze rustgevende boottocht meren we aan in het historische stadje Zaltbommel.  In de 13de eeuw was dit een belangrijke handelsstad en nu is ze nog steeds omringd door oude vestingwerken.  Er zijn goed bewaarde historische gebouwen zoals de Waterpoort, de Sint Maartenskerk en museum Stadskasteel. Een plaatselijke gids begeleidt ons er tijdens een stadswandeling van 1 uur.  Daarna kunnen we genieten van nog wat vrije tijd in het gezellige centrum met heel wat winkels en horeca. Indien gewenst lassen we tijdens de terugrit nog een tussenstop in.  

 

In de prijs is inbegrepen : de autocarreis, ontbijtkoffie met koffiekoek en de boottocht op de Maas en de Waal met warm middagmaal en Zaltbommel met gids

 

Prijzen 2024 per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 85 €

vanaf 40 tot 44  personen : 78 €

vanaf 25 tot 29 personen : 89 €

vanaf 35 tot 39 personen : 81 €

vanaf 45 tot 49 personen : 76 €

 

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers: 78 €  / van 55 tot 59 betalers: 76 €

Autocar 79 plaatsen : van 60 tot 65 betalers: 78 €  / van 66 tot 78 betalers: 76 €

 

Groep inschrijven op deze reis

Enkel mogelijk voor verenigingen vanaf minstens 25 personen