Loading...

NR 123 - Zoete zonde in en rond Diksmuide !


  • Een lekker bezoek aan het beroemde koekjesfabriek van de Jules Destrooper te Lo. In het gloednieuwe bezoekerscentrum wandel je letterlijk doorheen de rijke geschiedenis van het wereldberoemde koekjesbedrijf dat naar meer dan 75 landen uitvoerd.
  • In de namiddag brengen we een bezoek aan de IJsbol. Den IJsbol is gevestigd te Beerst, een landbouwstreek bij uitstek, en is gespecialiseerd in heerlijk vers gemaakt roomijs.

Vertrek : 08u00 (laatste opstapplaats). We rijden richting Diksmuide voor koffie en een koffiekoek. Onder gidsbegeleiding rijden we naar Lo voor een bezoek aan biscuiterie Jules Destrooper, een fam iliebedrijf sinds 1886 dat pas 125 jaar later bezoekers toelaat. Dit is dus een unieke gelegenheid om het gloednieuwe bezoekerscentrum door ervaren. Aanvullend zal je heel wat opsteken over hoe de familie Destrooper vandaag verfijnde koekjes bakt. Deskundige uitleg en proeven staat op het programma !

Het middagmaal : dagsoep – gebraad  of  stoofcarbonade   of  halve kip met frietjes/kroketjes en verse seizoensgroenten - dessert.

(op voorhand 1 keuze voor de ganse groep doorgeven a.u.b.)

In de namiddag brengen we een bezoek aan "Den IJsbol". Bij aankomst krijgt u een ijsje op een hoorntje en nadien de uitleg over de werking van hun bedrijf. De gastheer en gastvrouw creëren een losse sfeer en geven iedere bezoeker een thuisgevoel. Na deze meer dan boeiende uiteenzetting is het tijd om à volonté te smullen van huisgemaakte pannenkoeken met koffie of thee.

Inbegrepen : de autocarreis, koffie en koffiekoek, ingang en bezoek aan het koekjesbedrijf Jules Destrooper met proeverij, driegangen middagmaal en bezoek aan de IJsbol met een ijsje en nadien huisgemaakte pannenkoeken à volonté met koffie/thee.

 

Prijzen 2024 per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 79 €

vanaf 40 tot 44  personen : 72 €

vanaf 25 tot 29 personen : 84 €

vanaf 35 tot 39 personen : 75 €

vanaf 45 tot 49 personen : 70 €

 

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers : 72 €   /   van 55 tot 59 betalers : 70 €

Autocar 79 plaatsen : van 60 tot 65 betalers : 72 €   /   van 66 tot 78 betalers : 70 €

Groep inschrijven op deze reis

Enkel mogelijk voor verenigingen vanaf minstens 25 personen