Loading...

NR 131 - Boottocht op de IJzer & Chocolade Ledoux


  • In een gezellig familiekader wordt u ondergedompeld in de geuren en kleuren van heerlijke chocoladesmaken en creaties. Bij chocolade Ledoux krijgt u op een ludieke manier uitleg over het proces van cacao tot chocolade.
  • Maak kennis met de vredige IJzer en schilder-achtige IJzervlakte, ooit decor van één van ’s werelds bloedigste oorlogen, tijdens een echte WO I memorial cruise. 
     

Vertrek : 8u00 (laatste opstapplaats). Over Gent rijden we richting Kortrijk voor koffie en koffiekoek. Van hieruit rijden we verder naar Langemark voor een bezoek aan Chocolade Ledoux. Hier krijgt u interessante chocoladeweetjes te horen en gaat u ook ontdekken welke chocolade bij u past. Ook het atelier komt aan bod en op het einde kan u verrassende lekkere verse pralientjes proeven waarbij u ook een koffie of fruitsapje wordt aangeboden.

 

Het middagmaal : dagsoep – gebraad  of  stoofcarbonade of  halve kip met frietjes /kroketjes en verse seizoensgroenten - dessert  ( 1 keuze voor de hele groep ! )

 

Na het middagmaal zetten we onze reis verder met een unieke boottocht van Diksmuide naar Nieuwpoort. De belangrijkste blikvangers tijdens deze boottocht zijn niet alleen de voorbijvarende plezierboten en de prachtige fauna en flora aan beide oevers, maar ook de IJzertoren en de Dodengang, stille maar levende getuigen van WO I en het Albert I - monument.  Na de boottocht kan u nog genieten van vrije tijd in Nieuwpoort en leuke winkeltjes of een terrasje meepikken.

 

In de prijs is inbegrepen : de autocarreis, koffie en koffiekoek, bezoek aan chocolade Ledoux, het driegangen middagmaal en de boottocht op de Yzer naar Nieuwpoort.


* supplement van 90 € voor de hele groep indien u een gids wenst tijdens de boottocht ! De boottocht is niet mogelijk in de maanden juli en augustus!

 

Prijzen 2024 per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 81 €

vanaf 40 tot 44  personen : 73 €

vanaf 25 tot 29 personen : 86 €

vanaf 35 tot 39 personen :  77€

vanaf 45 tot 49 personen : 70 €

 

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers: 73 €  / van 55 tot 59 betalers: 70 €

Autocar 79 plaatsen : van 60 tot 65 betalers: 73 €  / van 66 tot 78 betalers: 70 €

Groep inschrijven op deze reis

Enkel mogelijk voor verenigingen vanaf minstens 25 personen