Loading...

NR 348 - Smulpapenroute - met Gids !


  • Op alle locaties langs deze route is er iets te proeven !  We genieten er van diverse Zeeuwse producten, zoals een bolus, bessenwijn, kaas en een oester.
  • Goes was enkele jaren geleden kandidaat voor de titel “beste binnenstad van Nederland” en dus zeker een bezoekje waard.

Vertrek : 08u00 (laatste opstapplaats). De eerste rit brengt ons naar Kruiningen voor een koffie met Bolus (Zeeuwse ontbijtkoek). Daarna een rondrit door het mooie Zeeland met een bezoek aan wijnmakerij “Boonman”.  Hier krijgt u een glaasje bessenwijn/ cassis Vervolgens gaan we naar de kaasboerderij om een lekker stukje "Shellog" kaas te proeven.  Al rijdend langs het Veerse Meer bereiken we  Wolphaartsdijk voor het 4-gangen middagmaal.

Middagmaal : Soep, een gegratineerde oester, stoofvis met botersaus en frietjes, warme groenten en salade - dessert  ijsje met chocolade. Vlees is mogelijk op aanvraag !

In de namiddag maken we een mooie rondrit langs de Kattendijkse dijk en rijden we onder gidsbegeleiding langs landelijke wegen naar Yerseke voor een bezoek aan de oesterputten. Vervolgens zetten we onze rit verder naar Goes voor een vrij bezoek.  Op eigen tempo kan u genieten van de fraaie en gezellige binnenstad…. Goes is één van de  mooiste binnensteden van Nederland.

In de prijs is inbegrepen : de autocarreis, koffie en bolus, het bezoek aan Wijnmakerij Boonman en de kaasboerderij met proevertje, het 4-gangen middagmaal, bezoek aan de oesterputten en de hele dag gidsbegeleiding.

Prijzen 2023 per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 74 €

vanaf 40 tot 44  personen : 67 €

 

Eerst bellen voor de beschikbaarheid :

vanaf 25 tot 29 personen : 79 €

vanaf 35 tot 39 personen : 70 €

vanaf 45 tot 49 personen : 65 €

 

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers : 67 € / 55 tot 59 betalers : 65 €

Autocar 79 plaatsen : van 60 tot 65 betalers : 67 € / 66 tot 78 betalers : 65 €

Groep inschrijven op deze reis

Enkel mogelijk voor verenigingen vanaf minstens 25 personen