Loading...

NR 114 - Antwerpen à la carte - met Gids !


  • Antwerpen, een fantastische ervaring vol cultuur, architectuur, mode, gastronomie en shopping. Ontdek hier alles wat je moet weten aan deze uitzonderlijke stad onder gidsbegeleiding.
  • Namiddag à la carte : U hebt de keuze uit een bezoek aan Brouwerij de Koninck of Elixir d’Anvers.

Vertrek : 8u00 (laatste opstapplaats). We rijden richting Antwerpen voor een eerste ontbijtstop waar we genieten van een koffie met een ontbijtkoek. Verder ontdekt u onder gidsbegeleiding de stad Antwerpen met al zijn facetten. Hier kan u de keuze maken of u de stad waarneemt te voet of grotendeels vanuit de autocar, in samenspraak met de gids. Nadien gaan we smullen van een uitgebreid wereldkeukenbuffet.

Wereldkeuken à volonté : van Oosters tot Franse keuken, van oesterbar tot pasta’s, van sushi tot patisserie en chocoladefontein…Een echte topper !!

Na het middagmaal heeft u keuze uit 2 mogelijkheden:

Bezoek Elixir d’Anvers : u wordt ontvangen in het authentieke directiebureel uit 1894 in Neo Vlaamse Renaissancestijl waar u een overzicht krijgt van de geschiedenis van de familie en het ontstaan van het bedrijf. Bezoek afgerond met drie proevertjes.

Bezoek brouwerij de Koninck : supplement 3 € : zin om een echt Antwerps icoon beter te leren kennen? De nieuwe interactieve brouwerijtour zal je volledig onderdompelen in de wereld van deze Stadsbrouwerij. In verschillende themaruimtes kom je alles te weten over Antwerpen als bierstad. Op het einde van de toer zet u een perfekt getapt “Bolleke” aan de lippen.(Brouwerij De Konick: + 6€)

In de prijs is inbegrepen : de autocarreis, het ontbijt, wereldkeuken à volonté, bezoek Elixir d’Anvers of Brouwerij de Koninck (supplement 6 €) en gidsbegeleiding.

Prijzen 2023 per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 69 €

vanaf 40 tot 44  personen : 62 €

vanaf 25 tot 29 personen : 74 €

vanaf 35 tot 39 personen : 65 €

vanaf 45 tot 49 personen : 59 €

 

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers: 62 € / van 55 tot 59 betalers: 59 €

Deze reis is maximum tot 60 personen !

 

Antwerpen

Groep inschrijven op deze reis

Enkel mogelijk voor verenigingen vanaf minstens 25 personen