Loading...

NR 352 - Wijn Santspuy & fluisterboot met Biesbosch museum


  • Bezoek aan asperge- en wijnboer Santspuy, prachtig gelegen in het Brabantse plaatsje Etten-Leur. Bezoek aan het Biesbosch museum en een prachtige vaartocht met de fluisterboot door het Nationaal Park De Biesbosch.

Vertrek : 8u00 (laatste opstapplaats). We rijden richting Etten-Leur en omstreeks 10uur aankomst bij de asperge- en wijnboerderij “de Santspuy” waar u wordt ontvangen met koffie met appelcake. In Etten-Leur zijn de lichte warme zandgronden hier bij uitstek geschikt voor aspergeteelt en wijnbouw. Specifieke aspergerassen worden hier op een zeer milieuvriendelijke manier geteeld en ook de wijngaard zorgt ieder jaar voor verrukkelijke wijnen. U krijgt uitleg en rondleiding door het bedrijf met als laatste het proeven van heerlijke wijnen en likeuren.   

Menu : groentensoep – gegaarde kipfilet met kerriesaus, apart geserveerd,  twee soorten groenten, gemengde salade, appelmoes en frietjes – vanille ijs met aardbeiensaus en slagroom (ander menu mogelijk op aanvraag!).

Na het middagmaal bezoeken we het Biesbosch museum Eiland. De Biesbosch is een ongekende inspiratiebron voor o.a. kunstenaars en fotografen. Regelmatig staan er in het museum tentoonstellingen en kunt u exposities bekijken van vogels van allerlei pluimage. Het museum laat vooral zien op welke wijze de mens tot op heden zijn brood in het gebied verdiende en door zijn handelen het uiterlijk van de Biesbosch heeft bepaald. Na dit bezoek maken we een prachtige vaartocht met een fluisterboot vanaf het museum.

In de prijs is inbegrepen : de autocarreis, koffie met appelcake, bezoek asperge- en wijnboer Santspuy, driegangen middagmaal, het bezoek aan het Biesbosch museum en de boottocht met een fluisterboot. 

Prijzen 2024 per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 85 €

vanaf 40 tot 44  personen : 78 €

 

Eerst bellen voor de beschikbaarheid :

vanaf 25 tot 29 personen : 89 €

vanaf 35 tot 39 personen : 81 €

vanaf 45 tot 49 personen : 76 €

 

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers : 78 €   / van 55 tot 59 betalers : 76 €

Autocar 79 plaatsen : van 60 tot 65 betalers : 78 €  /  van 66 tot 78 betalers : 76 €

Santspuy

Groep inschrijven op deze reis

Enkel mogelijk voor verenigingen vanaf minstens 25 personen