Loading...

NR 132 - Proeverij "De Klok" & Rondvaart Gentse binnenstad


  • Likeurstokerij De “Klok” is een ambachtelijk familiebedrijf waar ze nog trouw zweren aan onze waarden van weleer.  Hun advokaat “De Klok” behaalde al internationale prijzen binnen en kan dus als één van de beste ter wereld wordt beschouwd!
  • In de namiddag kan u genieten van een rustige en interessante rond-vaart door de Gentse binnenstad !

 

Vertrek : 8 uur (laatste opstapplaats). We rijden richting Serskamp voor een bezoek aan het bedrijf “De Klok.” Na ontvangst en welkomstwoord krijgt u een degustatie van artisanale speculaas of peperkoek met een tas koffie. Er wordt ook nog uitleg gegeven qua historiek en groei, alsook de chocolaterie. Ook degustatie van 3 jenevers, een artisanale praline en glaasje advokaat komen aan bod ! Een TOP bezoek …

 

Middagmaal in de Ponton in Gent : soep – hoofdgerecht – dessert.

 

Na het middagmaal rijden we verder richting centrum voor een rondvaart op de Gentse binnenstad. Op de Graslei, de mooiste site van Gent, kan je inschepen voor een rondvaart van 40 minuten via Leie en Lieve tot Rabot. U leert op een schilderachtige cruise meer over de geschiedenis en het cultureel erfgoed van Gent terwijl je luistert naar het live commentaar aan boord. Na deze boottocht heeft u nog vrije tijd om te kuieren langsheen de vele winkeltjes en terrasjes. Indien gewenst organiseren we tijdens de terugreis nog een tussenstop.


In de prijs is inbegrepen : de autocarreis, bezoek “De Klok” met 1 x koffie en meerdere proevertjes, het driegangen middagmaal en de rondvaart door Gent.

 

Prijzen 2024 per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 75 €

vanaf 40 tot 44  personen : 70 €

vanaf 25 tot 29 personen : 78 €

vanaf 35 tot 39 personen : 72 €

vanaf 45 tot 49 personen : 68 €

 

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers: 70 €  / van 55 tot 59 betalers: 68 €

Autocar 79 plaatsen : van 60 tot 65 betalers: 70 €  / van 66 tot 78 betalers: 68 €

 

 

 

 

Opmerking : Er is in Gent geen begeleiding van de afstapplaats voor bussen naar de bootjes en terug ! Jullie reisverantwoordelijke krijgt van ons een plannetje mee.

Groep inschrijven op deze reis

Enkel mogelijk voor verenigingen vanaf minstens 25 personen