Normandië is een feest voor liefhebbers van lekker eten. Er komen een heleboel wereldberoemde producten vandaan zoals echte boter en kazen: Camembert, Livarot en Pont-l’Evêque. Maar ook fruits de mer, sint-jacobsschelpen, oesters, sablés (zandkoekjes), Cider en Calvados. Tijdens onze “sneukeltocht” gaan we tussen onze klassieke bezoeken heel wat van deze streekspecialiteiten proeven. Culinair genieten, in combinatie met de intensiteit van het Normandische landschap en onze interessante bezoeken maakt deze reis helemaal top.
Ons verblijfshotel l’Eden Park *** ontvangt ons in een idyllisch kader aan de boorden van het meer van Pont-l’Evêque. Alle kamers zijn voorzien van een volledig uitgeruste badkamer, tv, telefoon en gratis wifi. In het stijlvolle restaurant met “le classement 2 cheminées” van “Logis de France” genieten we van een ruim ontbijtbuffet en ’s avonds van een driegangenmenu op basis van de verfijnde regionale keuken en vergezeld van 1/4de liter wijn. De laatste avond serveren ze een plateau de “Fruits de Mer.”
Extra’s inbegrepen : 1/4de liter wijn bij de avondmalen, alle uitstappen, Nederlandstalige gidsbegeleiding, een glaasje cider en 2 “Normandische” proevertjes onderweg, een kaasproeverij, het bezoek aan de Calvados Experience met 6 proevertjes en een “fruits de mer” (zeevruchtenschotel) in ons hotel.
Afreisdatum : zondag 10 augustus 2025 - 5 dagen
Prijs half pension : € 785
Getrouwheidsprijs of 60+ : € 765
Toeslag éénpersoonskamer : € 160
Annulatie- en bijstandsverzekering : €