Loading...

NR 116 - Leerlooierij Altan & briesje aan zee


  • In België is nog maar één leerlooierij actief die rondleidingen geeft. Het ganse verwerkings-proces is uniek en zal u overtuigen van de kwaliteit van ambachtelijk werk. De leerlooierij werkt nog steeds met authentieke looierij-machines die meer dan 100 jaar oud zijn.I
  • De Belgische kust blijft nog steeds voor vele mensen een namiddagje genieten van de frisse zeelucht en de gezellige dijk met terrasjes !  Oostende of Blankenberge… u kiest !

     

Vertrek : 8u00 (laatste opstapplaats). We rijden richting Zulte voor een bezoek aan de Leerlooierij Altan. Hier kan u genieten van koffie met 1 stuk taart. Leerlooierij Altan staat garant voor het leveren van kwalitatieve lederen vellen aan particulieren maar ook aan bedrijven. Het volledige productieproces gebeurt op ambachtelijke wijze en dit authentieke gebeuren stellen ze graag aan u voor tijdens een rondleiding. Nadien rijden we richting Deinze voor het middagmaal.

Middagmaal : soep van de dag – gemengde vleesbrochette met frietjes en salade – dessert :  ijsje of chocomousse. (ander hoofdgerecht mogelijk op aanvraag !)

In de namiddag rijden we richting de kust waar u voor een vrij bezoek kan kiezen uit de badplaatsen Oostende, Blankenberge, Knokke Heist, De Haan, Middelkerke ... Naast de vele winkeltjes zijn in elke badplaats overal gezellige plekjes te vinden. Waai eens lekker uit op de imposante pier of geniet van het zeezicht vanop één van de staketsels. Of geniet op een terrasje van een lekkere tas koffie met ijsje, voor elk wat wils.

In de prijs is inbegrepen : de autocarreis, ontbijt koffie met stuk taart, bezoek aan de leerlooierij Altan en het driegangen middagmaal.

Prijzen 2024 per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 65 €

vanaf 40 tot 44  personen : 58 €

vanaf 25 tot 29 personen : 70 €

vanaf 35 tot 39 personen : 61 €

vanaf 45 tot 49 personen : 56 €

 

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers: 58 € / van 55 tot 59 betalers: 56 €

Autocar 79 plaatsen : van 60 tot 65 betalers: 58 € / van 66 tot 79 betalers :56 €

Leerlooierij Altan

Groep inschrijven op deze reis

Enkel mogelijk voor verenigingen vanaf minstens 25 personen