Loading...

NR 118 - Basiliek Koekelberg & Brussel à la carte !


  • De Nationale Basiliek van het Heilig Hart, ook bekend als de Basiliek van Koekelberg werd gebouwd tussen 1905 en 1970. De uiteindelijke versie werd ontworpen door de Gentse architect Albert Van Huffel.
  • In de namiddag ontdekken we - in samen-spraak met de gids - onze welgekende hoofdstad Brussel.  U geeft hem aan of jullie zoveel mogelijk willen bekijken vanuit onze autocar of dat jullie groep meer wil wandelen door het oude centrum…  Wij passen het programma aan, naargelang de vraag van de groep, echt à la carte !


Vertrek : 8u00 (laatste opstapplaats). We rijden richting Ganshoren, Koekelberg naar de Basiliek van Koekelberg, ook welgenaamd “De Nationale Basiliek van het Heilig Hart. Hier kan u in een vlakbij gelegen restaurant genieten van een koffie en een ontbijtkoek. De gids begeleidt u bij de ontdekking van dit unieke monument en vertelt u over de geschiedkundige, culturele en architecturale waarde van de Basiliek. Het panorama op een hoogte van 52,80 m met een uniek uitzicht over de stad Brussel en de brede omliggende agglomeratie zal u ook weten te bekoren.                                                                           

Middagmaal : soep, dagschotel, dessert

Na de middag bezoeken we Brussel à la carte in samenspraak met de gids ! Brussel heeft meer dan voldoende te bieden om het u prima naar uw zin te maken. Een lange lijst aan bezienswaardigheden zorgen ervoor dat je in deze, in oppervlakte, grote stad vele keuzes kan maken zoals Manneke Pis, het Atomium, De Grote markt, het Koninklijk Paleis, het Jubelpark en vele andere…


In de prijs is inbegrepen : de autocarreis, ontbijt, bezoek aan de Basiliek van Koekelberg, het 3-gangen middagmaal en de volledige dag gidsbegeleiding.

Prijzen per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 56 €

vanaf 40 tot 44  personen : 52 €

vanaf 25 tot 29 personen : 60 €

vanaf 35 tot 39 personen : 54 €

vanaf 45 tot 49 personen : 50 €

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers: 52 € / van 55 tot 59 betalers: 50 €

Autocar 79 plaatsen : van 60 tot 65 betalers: 52 € / van 66 tot 78 betalers: 50 €

Basiliek Koekelberg

Groep inschrijven op deze reis

Enkel mogelijk voor verenigingen vanaf minstens 25 personen