Loading...

NR 122 - Kaasmakerij Dischhof & Nieuwpoort 2023


  • Kom alles te weten over de bio-kaasmakerij Dichhof, bekend van onder andere de kaas Keiems bloempje. Eveneens kunt u nog genieten van een proeverij!
  • Namiddag rondrit met gids doorheen Diksmuide en Nieuwpoort met hun bezienswaardigheden.

Vertrek : 08u00 (laatste opstapplaats).  In Diksmuide nemen we het ontbijt : koffie en ontbijtkoek.  Vervolgens rijden we naar Keiem-Diksmuide voor een bezoek aan de kaasmakerij. Hier krijgt u een unieke blik achter de schermen van de kaasmakerij. Hoe ze pure kaas maken, biologisch te werk gaan en hoe het familiebedrijf wordt verdergezet. Het bezoek wordt geëindigd met een kaasproeverij van een 7-tal geselecteerde Keiemse kazen. Nadien rijden we naar Diksmuide voor het middagmaal.

Middagmaal : dagsoep – gebraad of stoofcarbonade of koude schotel of halve kip met frietjes/kroketjes en verse seizoensgroenten - dessert. (1 keuze doorgeven !)

In de namiddag maken we een rondrit doorheen Diksmuide met de belangrijkste bezienswaardigheden en rijden we langs de ijzer naar Nieuwpoort. We horen alles over de heks van Nieuwpoort, de jachthaven en de vissershaven en daarna houden we een stop aan Nieuwpoort Bad.  Daar kunnen jullie nog even de beentjes strekken, de frisse zeelucht opsnuiven of genieten op een terrasje.

In de prijs is inbegrepen : de autocarreis, koffie en koffiekoek, bezoek aan kaasmakerij Dischhof met proeverij van zeven kazen, driegangen middagmaal en de namiddagrondrit door Diksmuide en Nieuwpoort met gids !

Prijzen 2024 per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 69 €

vanaf 40 tot 44  personen : 61 €

vanaf 25 tot 29 personen : 74 €

vanaf 35 tot 39 personen : 64 €

vanaf 45 tot 49 personen : 58 €

 

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers : 61 € / van 55 tot 59 betalers : 58 €

Autocar 79 plaatsen : van 60 tot 65 betalers : 61 € / van 66 tot 78 betalers : 58 €

Groep inschrijven op deze reis

Enkel mogelijk voor verenigingen vanaf minstens 25 personen