Loading...

NR 125 : Japanse tuin & Hasselt - met Gids !


  • De Japanse tuin in Hasselt is de grootste van zijn soort in Europa, de plek bij uitstek om de Japanse cultuur ten volle te beleven. De Japanse tuin ligt tussen de binnenstad en grote ring, maar straalt toch een aangename rust uit… zeker een bezoek waard !
  • Namiddag bezoek aan de stad Hasselt onder gidsbegeleiding en ook nog de mogelijkheid voor wat vrije tijd om een terrasje te doen of te shoppen.

 

Vertrek : 8u00 (laatste opstapplaats). We rijden richting Kuringen waar we een ontbijtstop houden met koffie en koffiekoek. Nadien rijden we naar de Japanse tuin voor een bezoek.  Oorspronkelijk zette een Japanse tuin aan tot meditatie en bezinning en dat is in Hasselt niet anders.  Wie rust zoekt kan hier een bankje vinden om naar de watervallen te luisteren, de kooivissen te bezichtigen en voederen of rustig rond te wandelen en te genieten van het wisselende uitzicht.         

 

Middagmaal :verse dagsoep - kippenfilet met frisse salade en kroketjes of vlaamse stoofkarbonades of visfilet met krieltjes - dessert. (1 keuze bij boeking doorgeven !)


Na het middagmaal ontdekken we onder gidsbegeleiding de stad Hasselt. Dit kan naargelang de wens van de groep vanuit de autocar of u kan ook een wandeling maken doorheen de kunst en cultuur van Hasselt. Een stad die met zijn modemuseum, jenevermuseum, street-art, het oude kerkhof, het kadettenpleinje zeker welgekend in de oren zal klinken. U kan ook nog genieten van een terrasje of vrije tijd, nadien keren we terug huiswaarts.

                                                                                                          

In de prijs is inbegrepen : de autocarreis, het ontbijt, het bezoek aan de Japanse tuin, driegangen middagmaal, bezoek stad Hasselt en de volledige dag gidsbegeleiding.

 

Prijzen 2024 per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 78 €

vanaf 40 tot 44  personen : 69 €

vanaf 25 tot 29 personen : 84 €

vanaf 35 tot 39 personen : 73 €

vanaf 45 tot 49 personen : 66 €

 

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers: 69 € / van 55 tot 59 betalers: 66 €

Autocar 79 plaatsen : van 60 tot 65 betalers: 69 € / van 66 tot 78 betalers: 66 €

 

Japanse tuin Hasselt

Groep inschrijven op deze reis

Enkel mogelijk voor verenigingen vanaf minstens 25 personen