Loading...

NR 127 : Hotelschool Ter Duinen : Exclusief ! & uitwaaien aan zee


  • Culinair genieten bij topchefs van morgen in hotelschool “Ter Duinen” te Koksijde. Hoofd-leverancier van sterrenchefs : Peter Goossens, Geert Van Hecke, Piet Huysentruyt, Sofie Dumont, Kristof Boxy en vele andere !
  • Afsluiten doen we met nog wat vrije tijd om uit te waaien aan zee in uw badplaats naar keuze : Nieuwpoort, Westende, Middelkerke of Oostende

 

Vertrek : 9u00: laatste opstapplaats.  Via Gent rijden we richting Belgische kust en Koksijde, waar wij in de gerennomeerde hotelschool Ter Duinen om 11u00 ontvangen worden met een welkomstdrink.  We krijgen er een voorstelling van de school, die reeds sinds 1946 DE hoofdleverancier van Belgische sterrenchefs is.    Na de schoolfilm is er een receptie met Crémant, fruitsap en hapjes, gevolgd door een begeleid bezoek aan de keuken. 

 

’s Middags genieten we van een 4-gangen gastronomisch menu : voorgerecht, soep, hoofdgerecht en dessert met passende wijnen, waters en koffie.

 

Omstreeks 15u00u is het einde van het bezoek aan Ter Duinen voorzien en rijden wij  naar jullie favoriete badplaats uit onderstaande mogelijkheden: Nieuwpoort, Westende, Middelkerke of Oostende.  Elke kustgemeente heeft zijn eigen karakter en bijzondere troeven om te relaxen, flaneren en genieten, … de kust blijft een heerlijke bestemming.  Indien gewenst voorzien wij tijdens de terugreis nog een tussenstop

 

Opmerking : Hotelschool Ter Duinen kan maximum 60 personen ontvangen! In 2024 pas terug mogelijk voor schooljaar 2024-2025 vanaf september 2024.

                                                                                      

In de prijs is inbegrepen : de autocarreis en het bezoek aan Hotelschool Ter Duinen met een welkomstdrink, schoolfilm, keukenbezoek, een receptie en een 4-gangen gastronomisch menu met passende wijnen, waters en koffie.

 

Prijzen 2024 per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 96 €

vanaf 40 tot 44  personen : 89 €

vanaf 25 tot 29 personen : 99 €

vanaf 35 tot 39 personen : 92 €

vanaf 45 tot 49 personen : 87 €

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van een “grotere” car :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 59 personen : 89 €

 

Hotelschool Ter Duinen

Groep inschrijven op deze reis

Enkel mogelijk voor verenigingen vanaf minstens 25 personen