Loading...

NR 134 - Hartelijk Hoogstraten & Aardbeien


·         Wie Hoogstraten zegt, denkt ongetwijfeld aan aardbeien, aan het Begijnhof of aan de Sint-Katharinakerk. Daarom brengt Hoogstraten haar grootse troeven samen in dit kant-en-klaar arrangement. Hoogstaand erfgoed gecombineerd met de wereldberoemde aardbeien. Dat levert ongetwijfeld een boeiende dag op !

 

Vertrek: 8 uur (laatste opstapplaats). We rijden richting Hoogstraten voor een klein ontbijt in buffetvorm: koffie/thee à volonté en een croissant. Hierna kennismaking met onze gids, bezoek aan de Sint-Katharinakerk en Begijnhof. De gids toont je een unieke verzameling kunstschatten, vertelt je het verhaal van Graaf Antoon & Gravin Elisabeth, die kinderloos een manier zochten om hun stempel op Hoogstraten te drukken. Ze loodst jouw groep doorheen de huidige restauratie. Het Begijnhof, Unesco Werelderfgoed, maakt de dag compleet! Na de rondleiding keren we terug naar het restaurant voor het middagmaal,

 

Middagmaal in buffetvorm: verse tomatensoep met balletjes – huisgemaakt stoofvlees met rauwkostsalade, verse frieten en mayonaise – rijstpap op grootmoeders wijze met bruine suiker.

 

Na het middagmaal rijden we verder richting een aardbeienteler. Overal in Vlaanderen, België en zelfs ver in het buitenland staat Hoogstraten bekend om haar aardbeien. Eraan denken is vaak al genoeg om te beginnen watertanden. Volledig terecht ook, want onze volle gerijpte aardbeien geven je de perfecte balans tussen zuur en zoet. De aardbeienteler vertelt je er alles over en uiteraard komt er ook een proeverij aan bod en mogelijkheid tot aankopen.


In de prijs is inbegrepen: de autocarreis, het ontbijt koffie/thee met croissant, ontdekking Hoogstraten met gids, het driegangen middagmaal en bezoek aan de aardbeienteler met proeverij.  

 

Prijzen 2024 per persoon en per car:

vanaf 30 tot 34  personen : 70 €

vanaf 40 tot 44  personen : 63 €

vanaf 25 tot 29 personen : 75 €

vanaf 35 tot 39 personen : 66 €

vanaf 45 tot 49 personen : 61 €

 

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers: 63 €  / van 55 tot 59 betalers: 61 €

Autocar 79 plaatsen : van 60 tot 65 betalers: 63 €  / van 66 tot 78 betalers: 61 €

 

 

 

 

· 

 

Nieuw

Groep inschrijven op deze reis

Enkel mogelijk voor verenigingen vanaf minstens 25 personen