Loading...

NR 141-Beleef Breydel & ontdek Sint-Martens-Latem


 

Kom op bedrijfsbezoek bij Breydel en ontdek alles over ons productieproces en ons duurzaam engagement.  Laat je inspireren door ons uniek verhaal.  Ontdek daarnaast de streek van Sint-Martens-Latem, in de streek vaak afgekort tot Latem en de inwoners die Latemnaars worden genoemd.  Ook de streek van Deurle komt nog aan bod samen met uw gids.

Vertrek: 8 uur (laatste opstapplaats). We rijden richting Gavere. Stap binnen bij Breydel en laat je inspireren door het veelzijdige en boeiende verhaal achter Breydel. Uw wordt ontvangen met koffie/thee en assortiment ontbijtkoeken. Tijdens dit drie uur durende bedrijfsbezoek nemen we je mee doorheen heel ons productieproces. Maak van dichtbij mee hoe onze unieke lekkernijen worden gecreëerd.  U krijgt een bedrijfsfilm en presentatie, bezoek met gids en uiteraard een uitgebreide degustatie van onze Breydelproducten, samen met 1 streekbeer of alternatief.
 

Middagmaal: soep van de dag (zelfde keuze voor de hele groep !)
- vol-au-vent of brochette of kipfilet of kalkoentournedos
- steeds met groentjes en frietjes of kroketjes + dessert: ijsje of chocomousse.

Na het middagmaal rijden we richting de kerk van Sint-Martens-Latem voor kennismaking met onze gids. Aan de beroemde steiger aan de Leie zijn zitbanken waar de mensen van het nog onberoerde landschap genieten en uitleg krijgen. Eveneens een bezoek aan de St Martinuskerk, Gevaert-Minne museum staan op het programma. De dag sluiten we af in d’Ouwe Hoeve in Deurle, mooiste dorp van Oost-Vlaanderen en dan bekijken we ook de graven van Gust en Leon De Smet rond de St Aldegondiskerk. Indien gewenst nog hapje en drankje mogelijk in Deurle.

In de prijs is inbegrepen: de autocarreis, het ontbijt en bezoek aan Breydel met proeverij en drankje, driegangen middagmaal en Sint-Martens-Latem/Deurle met gids.

 

 

Prijzen 2024 per persoon en per car:

vanaf 30 tot 34  personen : 67 €

vanaf 40 tot 44  personen : 60 €

vanaf 25 tot 29 personen : 71 €

vanaf 35 tot 39 personen : 63 €

vanaf 45 tot 49 personen : 58 €

 

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers : 60 € / van 55 tot 59 betalers : 58 €

Autocar 79 plaatsen : van 60 tot 65 betalers : 60 € / van 66 tot 78 betalers : 58 €

Nieuw

Groep inschrijven op deze reis

Enkel mogelijk voor verenigingen vanaf minstens 25 personen