Loading...

NR 240 - Ondergronds & Grensoverschrijdend - met Gids


  • Voormiddag bezoek aan de grotten van Neptunus te Petigny. Met ook mogelijkheid tot bezoeken van het souvenirwinkeltje of het terras van de plaatselijke cafetaria.
  • In de namiddag gaan we op ontdekking in Nismes, het duizend jaar oude dorp en bezoeken we het toeristisch stadje Givet, gelegen in de Franse Ardennen.

 

Vertrek : 8u00 (laatste opstapplaats). We rijden richting Nismes waar we ontvangen worden door de plaatselijke gids en genieten van een koffie met croissant. Nadien brengen we een bezoek aan de twee bovenverdiepingen van de grotten van Neptunus met fraaie rotswanden. We maken een ondergrondse boottocht en genieten van een klank-en-lichtspel met stroboscopische effecten en muziek van Vangelis…  Echt indrukwekkend !

                                                                            

Middagmaal : restaurant Melrose :soep - hoofdgerecht - dessert.

 

opmerking : Indien er geen plaats is in restaurant Melrose is een ander restaurant mogelijk, maar mits een meerprijs !

In de namiddag maken we een rustige, begeleide  wandeling doorheen het oude deel van Nismes waar u de ruïnes van de oude kerk kunt bewonderen, het Huis van Baljuw, de résurgence van het Zwarte water, Kasteel Bivort en Kasteel Licot. Nadien bezoeken we het toeristische stadje Givet. Hier kan men ook de echte Picon of de Arc en Ciel proeven, alsook de lekkere bonbons “Les Pierres Bleues De Givet”.     Tot slot rijden we naar één van de kleinste brouwerijen van België, waar we gaan genieten van een broodplank met artisanale kaas en paté als avondmaal.


In de prijs is inbegrepen : de autocarreis, het bezoek aan de grotten van Neptunus, het driegangen middagmaal, de hele dag gidsbegeleiding en de broodplank met artisanale kaas en paté als avondmaal.

 

 

Prijzen 2022 per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 76 €

vanaf 40 tot 44  personen : 69 €

vanaf 25 tot 29 personen : 80 €

vanaf 35 tot 39 personen : 72 €

vanaf 45 tot 49 personen : 67 €

 

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers: 69 € / van 55 tot 59 betalers : 67 €

Autocar 79 plaatsen : van 60 tot 65 betalers: 69 € / van 66 tot 78 betalers : 67 €

 

Grotten van neptunus

Groep inschrijven op deze reis

Enkel mogelijk voor verenigingen vanaf minstens 25 personen