Loading...

NR 301 - Lunchcruise te Leerdam


  • Een onvergetelijk dagje uit… laat u tijdens onze boottocht verrassen door de mooie natuur op de oevers van de rivier de Linge.    Aan boord genieten we van een uitgebreide "Nederlandse lunch".
  • Het dorp Leerdam zelf heeft, naast zijn bekende kaas, ook heel wat te bieden.

Vertrek : 08u00 (laatste opstapplaats). Over Antwerpen rijden we naar Terheijden voor het ontbijt : een lekkere koffiekoek met koffie of thee. Van hieruit rijden we verder naar Leerdam voor een onvergetelijk uitstapje.  We maken er een rondvaart op de Linge, een rustige rivier omgeven door rietwallen en waterlelies.  Vanop ons schip genieten we van het prachtige uitzicht en van een uitgebreide maaltijd.

Warm en koud buffet: broodjes met boter, Huzarensalade en kartoffelsalsade, rauwkost met sla, tomaat, komkommer. Warm Buffet met Kip in kerriesaus/pindasaus, Gehaktballetjes in zoetzure saus, Chickenwings, Spare ribs, Kroketten en Warme oosterse groentemix

Na onze rondvaart op de Linge en door de Betuwe kunnen we genieten van nog wat vrije tijd in het gezellige Leerdam.  Er zijn goedbewaarde historische gebouwen zoals de Grote Kerk, de Zuidwal, het het  museum “Hofje van mevrouw van Aerden”, het oude Raadhuis en Wipmolen Ter Leede.  Daarnaast is er een glasfabriek (toegankelijkheid onder voorbehoud) en de bekende Leerdammer kaas.  Tijdens de terugrit lassen we nog een laatste tussenstop in (te bespreken met onze chauffeur). 

In de prijs is inbegrepen : de autocarreis, ontbijtkoffie met koffiekoek en de rondvaart op de Linge met de nieuwe lunchformule (inclusief koffie of thee of melk)

Het definitief aantal personen kunnen wij ten laatste 2 dagen voor de reis doorgeven. Latere aanpassingen worden aangerekend door de rederii!

Prijzen 2024 per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 87 €

vanaf 40 tot 44  personen : 80 €

vanaf 25 tot 29 personen : 92 €

vanaf 35 tot 39 personen : 83 €

vanaf 45 tot 49 personen : 77 €

 

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers: 80 € / van 55 tot 59 betalers: 77 €

Autocar 79 plaatsen : van 60 tot 65 betalers: 80 € / van 66 tot 78 betalers: 77 €

Buffetcruise Leerdam

Groep inschrijven op deze reis

Enkel mogelijk voor verenigingen vanaf minstens 25 personen