Loading...

NR 357 - Een dagje van proeven, genieten en plezier!


  • Bij de "natuurlijke tomaat" wordt op biologische wijze verschillende soorten tomaten, komkommers en paprika's gekweekt. Ze streven ernaar om een heerlijk en kwalitatief product te leveren.
  • Nadien rijden we naar Terheijden voor een gezellige muziekbingo ... een toffe namiddag waar volop kan meegezongen worden op muziek van talrijke artiesten. Een dagje van heel wat lekkers en plezier!

 

Vertrek : 8u00 (laatste opstapplaats). We rijden richting Dongen voor een bezoek aan de "natuurlijke tomaat"  waar u eerst ontvangen wordt met koffie en een zelfgebakken koek. Hierna wordt u rondgeleid door het bedrijf, u krijgt uitleg en dit alles mag u zien en proeven. Er is ook een mooie boerderijwinkel waar allerlei biologische producten worden verkocht. Als afsluiter geniet u van een heerlijke kop ambachtelijke tomatensoep.

 

Middagmaal : "huisgemaakte kippenragout" vol-au-vent geserveerd met rauwkost en frietjes - dessert.
 

Na het middagmaal starten we met de gezellige muziekbingo. U krijgt een muziekbingokaart waar allerlei titels van bekende liedjes op staan. (gezellige meezingnummers van vroeger en nu).  Als u een liedje hoort die op uw bingokaart staat, dan moet u die titel aankruisen. Wanneer u een rijtje/kaart vol heeft en dus Bingo heeft mag u een leuk prijsje uitzoeken. 15u30 - 16u00: een zacht wit broodje met een kroket of een broodje met een frikandel.

Nadien keren we huiswaarts met indien gewenst nog een tussenstop onderweg !

 

In de prijs is inbegrepen : de autocarreis, het ontbijt, bezoek aan aan de "natuurlijke tomaat" met koffie en zelfgebakken koek, een proeverij en een kop ambachtelijke tomatensoep, tweegangen middagmaal,muziekbingo met prijzen en broodje kroket of frikandel.

 

Prijzen 2024 per persoon en per car :

vanaf 30 tot 34  personen : 73 €

vanaf 40 tot 44  personen : 67 €

vanaf 25 tot 29 personen : 77 €

vanaf 35 tot 39 personen : 69 €

vanaf 45 tot 49 personen : 65 €

 

Eerst bellen voor de beschikbaarheid van onze “grotere” cars :

Autocar 60 plaatsen : van 50 tot 54 betalers: 67 €  / van 55 tot 59 betalers: 65 €

Autocar 79 plaatsen : van 60 tot 65 betalers: 67 €  / van 66 tot 78 betalers: 65 €

 

Groep inschrijven op deze reis

Enkel mogelijk voor verenigingen vanaf minstens 25 personen