Loading...

Luxe dubbeldeck bus 79 plaatsen : Neoplan Skyliner **** (2016)


Onze dubbeldekker is een prachtige zwarte Neoplan Skyliner uit 2016 in ****luxe uitvoering met 79 lederen passagiersstoelen, met op het lagere niveau een echte loungesfeer (met twee tafeltjes) en op het bovendek een uniek panoramisch uitzicht.  Naast twee ruime trappen en het gebruikelijke comfort (comfortabele stoelen met voetsteunen en tafeltjes, wc, frigo, DVD,…), de nieuwste hulpsystemen en de verbeterde, krachtige Euro 6-motor telt deze bus 230 Volt-stekkerdozen en USB-poorten voor elke stoel, 5 TFT/flatscreen monitoren, een keukentje met boiler en diepvries.  Bij een vergelijkingstest van de International Bus Competition (IBC) in 2016 - wist deze NEOPLAN Skyliner het hoogste aantal punten te scoren…  We zijn er zeker van dat hij ook bij onze klanten heel hoog zal scoren ;-)

Voorstelling van onze nieuwe dubbeldekker door NEOPLAN/MAN :

Bied uw passagiers een reiservaring aan met de kracht van twee: met de Skyliner hebben we twee buswerelden van de koninklijke klasse voor u gecombineerd in één voertuig. Op het lagere niveau overtuigt hij met zijn hoogwaardige loungesfeer, de kombuis, het toilet en de grootste bagageruimte in de dubbeldeksklasse. Twee ruime trappen leiden u naar het lichte bovendek met het beste zitcomfort en een uniek panoramisch uitzicht.  Onze dubbeldekker is ons paradepaardje en wekt enthousiasme op - zowel op het eerste gezicht als op het tweede gezicht: De bekroonde mix van bochten en randen van het meervoudig bekroonde Sharp Cut-design is visueel overtuigend en staat garant voor de hoogste aërodynamische waarden. Tijdens het rijden profiteert u van de nieuwste hulpsystemen en de voortdurend verbeterde, krachtige Euro 6-motorgeneratie.

Bij de belangrijkste vergelijkingstest van 2016 - de International Bus Competition (IBC) - wist de NEOPLAN Skyliner het hoogste aantal punten te scoren.  De NEOPLAN Skyliner behaalde de beste prestatiecijfers in de categorieën voor vering, passagierscomfort en de reparatiewerkplaatstest. Bijzonder indrukwekkend is het bovenste niveau van de dubbeldeksbus: de zijruiten (dakramen), die zich tot aan het dak uitstrekken, bieden een verbluffend uitzicht vanuit de raamzitjes, terwijl het dak zelf uit vijf glazen ruiten bestaat en zo een bijna doorlopende lichtlijn op de middelste gang laat vallen en een heerlijke ruime sfeer creëert.  Naast esthetiek is ook veiligheid een belangrijk kenmerk van dit voertuig. De jury was onder de indruk van de tijdens de tests gemeten remafstanden, evenals de stuurprecisie en de balans van het voertuig.

De premium dubbeldekker overtuigt door de optimale combinatie van efficiëntie, milieuprestaties en exclusief comfort. Het 'Sharp Cut Design' met heldere, consistente lijnen staat garant voor een optimale aërodynamische prestatie. In vergelijking met dubbeldekkers zonder aërodynamisch geoptimaliseerd ontwerp kan een brandstofbesparing tot vijf procent worden bereikt. Ook de bagageruimte van de NEOPLAN Skyliner legt de lat hoog, met de beste prestaties in zijn klasse: tot 11 m3 biedt hij voldoende ruimte voor koffers en tassen.  Het royale interieur biedt maximale bewegingsvrijheid in de dubbeldekker. En met maximaal 83 zitplaatsen is de bus ideaal voor langeafstandsreizen (bij ons beperkt tot 79 plaatsen voor meer comfort). Het langeafstandspakket met bestemmingsdisplay en 230 V-stekkerdozen en/of USB-poorten voor elke stoel en de nieuwste chauffeursstoel met optimale positionering zorgen voor een verhoogd comfort voor zowel passagiers als chauffeur. Entertainment wordt verzorgd door het TopLine Multimedia Centre met twee 19-inch TFT-monitoren op het bovendek en 10-inch flatscreen monitoren op het lagere niveau.